Šta vam najbolje pristaje? Evo kakav nakit treba da nosi vaš horoskopski znak
Foto: Shutterstock

Horoskop otkriva kakve osobine, vrline, mane i karakterne crte ima svaki znak Zodijaka, koje utiču na izbor nakita.

Ovan: moderan fitnes sat

Žestoki, vatreni i puni energije, Ovnovi su pravi lideri i jedna od najambicioznijih horoskopskih znakova. Mars je njihov vladar i vodi vas direktno do ciljeva, bez obzira na prepreke i okolnosti. Potreban vam je komad nakita koji izgleda profesionalno i koji vam daje utisak prepoznatljivosti, ali takođe podržava vaš dinamičan život. Vama će najbolje odgovarati fitnes narukvica- sat na kojem se prikazuje broj pređenih koraka.

Bik: Elegantna kristalna ogrlica

Izuzetno ste senzualni i zavodljivi, pa vam je potreban nakit koji oslikava vašu posebnu energiju. Bik vlada vratom i grlom, pa ćete želeti da skrenete pažnju na ovo područje sa privlačnom kristalnom ogrlicom. To ne mora biti obična ogrlica, već nešto kreativno i unikatno - baš kakvi ste i vi. Od kristala najbolje vam priliči akvamarin, jer podstiče da se povežete sa svojim unutrašnjim ja.

Blizanci: Moderan pametni sat

Blizanci uvke imaju zauzet raspored, pa im je potrebna fleksibilnost u modnim izborima. Pošto ste uvek u pokretu, pametni sat koji se integriše sa svim vašim aplikacijama i onlajn kalendarima predstavlja savršen asksesoar za vaš znak. Može vas podsetiti na važen sastanke, pomoći da budete organizovani, pa čak vas i podsetiti kada je vreme da napravite pauzu.

Rak : Prsten raspoloženja

Emotivnim i intuitivnim Rakovima najviše će odgovarati ovaj komad nakita. Ovaj prsten može pokazati kako osećate, a da ne morate ni da izlazite iz "čaure". lako vas pogađaju tuđe emocije, ali svoje pokušavate da sakrijete i potisnete. Zato je ovaj nakit vaš podsetnik da otvorite srce.

Lav: Ogrlica sa porukom koji odgovara vašoj ekstrovertnoj ličnosti

Lavovi vole da budu u centru pažnje, pa im je potreban nakit koji odgovara vašoj ekstrovertnoj ličnosti. Zlatna boja je neophodna za vašu garderobu, jer je to boja vaše zodijačke moći. To mogu biti privesci sa motivacionim porukama, pozitivne i optimistične izjave, vaši ciljevi, snovi...

Devica: Nakit od prirodnih materijala

Pažljivi, uredni i pomalo perfekcionisti, Device vole kada se posao dobro obavi. Kada se opuštate, želite da budete sami, uživate u prirodi i fokusirate na brigu o sebi. Kao zemljani znak, povezani ste sa prirodom i osećate se najviše zen kada ste na otvorenom. Zbog toga vam najviše prija nakit koji sadrži smolu, osušeno lišće, presovano cveće, presovanog lišća, narukvice koja pokazuje vašu omiljenu paprat ili detelinu.

Vaga: Starinski medaljon ogrlica

Vagom vlada Venera, pa je ovom znaku lepota velika stvar. Vama je potreban nakit koji ističe vašu lepotu i stil. Vi ste romantične duše, pa ćete ponosno nositi bakin medaljon , možda čak i ispunjen slikama dragih ljudi. Na ovaj načinpokazujete da ste spremni da pružite ljubav.

Škorpija: Pirsing

Škoprije su misteriozne, takjanstvene i zrače seksualnom energijom. Ovim znakom vladaju Mars, planeta strasti, i Pluton, planeta transformacije.Pirsingom želite da pokažete da ste posebni, drugačiji, jedinstveni. Ukazujete da ste spremni na rizik, promene i da imate beskrajne mogućnosti da promenite svoj izgled kad god poželite.

Strelac: Trbušni lanac

Zabavni i avanturistički raspoloženi Strelčevi uvek su u pokrretu. najviše cenite slobodu od svih znakova Zodijaka, zbog toga vam pristaje trbušni lanac koji lebdi sa vama dok se krećete i osvajate nove staze života. Dok trčite plažom, plešete uz zalazak Sunca ili pravite akrobacije na pesku, ovaj nakit vam savršeno pristaje.

Jarac: Klasična zlatna ogrlica

jarac uvek želi da impresionira druge, pa mu najveće zadovoljstvo donosi luksuzni nakit. želite da nosite nakit kao znak statusa, pa investirajte u nešto klasično i sa ukusom. Savršeno vam pristaje klasična zlatna ogrlica koja ide uz crnu elegantnu haljinu.

Vodolija: Narukvica za nogu

Kao buntovnik Zodijaka, vi ste ljubitelj svega neobičnog i neočekivanog. Idealan komad nakita za vas je nešto jedinstveno, a opet svestrano - nešto što se može stilizovati na nekoliko načina. Vodolija je nosilac vode i kao takva vlada listovima, stopalima i gležnjevima. Narukvica na nozi je njen savršen nakit - simbolično ukazuje i na Vodolijinu spremnost na promene.

Ribe: Narukvica od recikliranog materijala

Volite da prihvatite svoju kreativnu stranu, kao i svoju duhovnu stranu, i razumete važnost življenja u skaldu sa svojim vrednostima. Narukvica napravljena od recikliranog plastičnog smeća pronađenog u okeanu govori da ste ljubitelj prirode, a istovremeno vas čini modernim.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading