HOROSKOP ZA 26. JUL Ovnovima je ovo savršen period za uspešno završavanje poslovnog projekta, slobodne Škorpije očekuje početak nove ljubavne veze, Bikovi treba da izbegavaju hladne napitke
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Povoljan aspekt doneće vam uspešan završetak rada na nekom složenom zadatku ili projektu. Razvoj situacije, međutim, u okviru vašeg odnosa sa nadređenim zahtevaće dosta prilagođavanja. Biće neophodno da se odbranite od pritiska krajnjeg roka za sledeći projekat.

Ljubav: Ovaj period obeležiće početak nove veze za Ovnove koji su slobodni. Tu osobu možete upoznati preko društvenih mreža. Pa ipak, moguće je da ćete imati prevelika očekivanja i da se u jednom trenutku možete osetiti izneverenim.

Zdravlje: Variranje pritiska. Obavezan je odlazak kod lekara.

Bik

Posao: Dešavanja na nebu će vam u velikoj meri olakšati komunikaciju sa saradnicima, ali i pokrenuti vaše finansije. Izazov za ovaj period sastojaće se u tome da prebrodite neke poteškoće u vezi sa kašnjenjem novca ili jednostavno smanjenim prometom.

HOROSKOP ZA 26. JUL Ovnovima je ovo savršen period za uspešno završavanje poslovnog projekta, slobodne Škorpije očekuje početak nove ljubavne veze, Bikovi treba da izbegavaju hladne napitke

Foto: Shutterstock

 

 

Ljubav: Kao i uvek, budite direktni u odnosu s partnerom. Otvoreno mu recite šta je to što vam smeta. U suprotnom slučaju, vrlo lako bi moglo da dođe do distanciranja. Otvorenim razgovorom možete sve to sprečiti. Slobodnim Bikovima predstoji strastvena avantura.

Zdravlje: Osetljivost grla. Izbegavajte hladne napitke.

Blizanci

Posao: Prisutne su nepovoljnosti, poteškoće u komunikaciji sa saradnicima, nadređenima, kao i nepredviđeni troškovi. Budite sada oprezni u iznošenju svojih stavova. Međutim, uskoro možete očekivati rešavanje vaših finansijskih problema. Čak ćete i odnos sa kolegama biti poboljšan.

Ljubav: Ovaj dan donosi ostvarenje zajedničkog plana, što će vas ispuniti zadovoljstvom. Ovo će biti harmoničan period između vas i partnera kada ćete uživati u lepim trenucima i u nekom putovanju. Slobodne Blizance očekuje avantura sa jednom Vodolijom.

Zdravlje: Alergijske reakcije.

Rak

Posao: Nepovoljan aspekt mogao vam je doneti poteškoće u odnosu s nekim kolegama ili nadređenima, pa čak i prekid neke saradnje. Ipak, današnji dan ukazaće na prevazilaženje nekog problema u komunikaciji i nastavak realizacije plana od ranije. Možete prekinuti jednu i početi drugu saradnju.

Ljubav: U ovom periodu vas očekuje rasprava sa partnerom. Negativan komentar od strane partnera na račun vašeg ponašanja može da uzrokuje burnu reakciju s vaše strane, reč po reč, može doći do veće svađe.

Zdravlje: Pad imuniteta. Pojačajte unos vitamina i minerala.

Lav

Posao: Ovaj period donosi vam specifičan splet okolnosti zbog kojih ćete morati da improvizujete rešenje. Glavnu poteškoću predstavlja zastoj u okviru poslovanja sa inostranstvom. U okviru tog odnosa biće neophodno dosta strpljenja i dobra taktika.

Ljubav: Pred vama se otvara nova perspektiva, početak nečeg novog, i to sa jednom pomalo misterioznom osobom koja će vas veoma zaintrigirati. Očekuju vas veoma lepi i zanimljivi susret. Međutim, realno procenite situaciju da se kasnije ne biste razočarali.

Zdravlje: Variranje pritiska. Ne zanemarujte ove simptome, obavezan je odlazak kod lekara.

Devica

Posao: Nepovoljan aspekt ostaviće traga na vaše odnose s nekim kolegama, koji nakon konfliktnih situacija više nikada neće biti isti. To vam je moglo doneti i kašnjenje nekog novca, ali upravo sada stvari će početi da se odvijaju u skladu s očekivanjima.

Ljubav: Slobodne Device mogu se zaljubiti u osobu koja je nepristupačna ili nije slobodna. Device koje su u vezi mogu zajedno s partnerom da prevaziđu neki problem u njihovoj vezi ili porodični problem koji ih je dugo mučio.

Zdravlje: Probavne smetnje. Promenite način ishrane, posavetujte se sa nutricionistom.

Vaga

Posao: U ovom periodu možete trpeti dosta pritisaka na poslu, i to posebno od strane nadređenih. Neophodno je da pokažete strpljenje i da primenite dobru taktiku da biste izdržali takav tempo rada. Ako planirate novo radno mesto, dobićete dobru poslovnu ponudu koja će vam omogućiti finansijski napredak.

Ljubav: Ovo je dan koji može da bude veoma turbulentan u odnosu sa partnerom, budući da su moguće ljubomorne scene. Dugo ste prećutkivali neke njegove ispade i to sada u ovom periodu može da kulminira.

Zdravlje: Zadržavanje tečnosti u organizmu.

Škorpija

Posao: Neočekivan splet okolnosti mogao je iskomplikovati i obustaviti sprovođenje plana u vezi s putovanjima i saradnjom s inostranstvom. Problem se mogao javiti i u odnosu s vašim klijentima ili mušterijama, tako da ste improvizovali rešenje. Sada možete očekivati daleko bolju finansijsku situaciju.

Ljubav: Slobodne Škorpije očekuje početak nove ljubavne veze sa osobom koju mogu da upoznaju preko društvenih mreža. Očekuju vas lepi ljubavni sastanci. Škorpije koje su u vezi trebalo bi da se čuvaju ljubomornih scena.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Strelac

Posao: Ovaj period vam donosi uspeh u poslu s inostranstvom. Neko ranije odloženo putovanje, sada ćete konačno moći da sprovedete u delo, a tom prilikom ćete proširiti krug poslovnih saradnika. Nakon toga će uslediti povećan obim posla. Poseban uspeh očekuje Strelčeve koji se bave trgovinom ili sarađuju sa stranom firmom.

Ljubav: Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo sa veoma atraktivnom osobom s kojom se mogu upoznati preko posla, ali savet je da zadržite realan pristup da se ne biste razočarali. Strelčeve koji su u vezi očekuje lep period.

Zdravlje: Zubobolja.

Jarac

Posao: Glavni izazov je da prevaziđete poteškoće u okviru vanrednog spleta okolnosti kada ćete morati da radite pod otežanim okolnostima i sa smanjenim kapacitetima u najširem smislu te reči. Problematični međuljudski odnosi mogu vam zadavati glavobolju.

Ljubav: Planetarni aspekti najavljuju vam pojavu nekog starog problema u odnosu s partnerom ili nekim članom porodice. Danas možete efikasno prevazići neko sporno pitanje ili situacija nekoga od njih. Slobodne Jarčeve očekuje romantičan izlazak s bivšom simpatijom.

Zdravlje: Odlično se osećate.

HOROSKOP ZA 26. JUL Ovnovima je ovo savršen period za uspešno završavanje poslovnog projekta, slobodne Škorpije očekuje početak nove ljubavne veze, Bikovi treba da izbegavaju hladne napitke

Foto; iStock-Getty-Images

 

 

Vodolija

Posao: Predstojeći aspekti kod vas će doneti unapređenje kvaliteta komunikacije sa kolegama i nadređenima. Neka dugovanja ćete uspeti da izmirite, a novac će vam se duže zadržavati u džepu. Imate kolege koje vam nisu blagonaklone, jer grade rivalski odnos s vama.

Ljubav: Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko društvenih mreža, ali ima dosta toga što ne znate o njoj, tako da ne znate na čemu ste. Bolje je da sačekate da vam vreme pokaže i upotpuni sliku o toj osobi da se posle ne biste razočarali.

Zdravlje: Više se krećite. Zanemarili ste bilo koju aktivnost.

Ribe

Posao: U ovom periodu dolazi do deblokade vaših finansijskih sredstava. To vam može uliti dodatni entuzijazam, tako da se upustite u veća ulaganja oko nekog projekta. Uprkos ranijem zastoju i odlaganju u radu na nekom projektu, imaćete mnogo razloga da budete zadovoljni sobom.

Ljubav: Ribe koje su na početku veze mogu imati period distanciranja od partnera, jer njegovo ponašanje mogu oceniti kao čudno i protivrečno. Može biti reči o kratkotrajnoj krizi kakva se dešava na početku veze, a koju će brzo prevazići.

Zdravlje: Počnite s rekreacijom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading