HOROSKOP ZA 23. JUL Rakovi će započeti poslovnu saradnju sa prijateljima, Device se zaljubljuju u nekog koga već poznaju sa posla,Jarčevi će imati problema sa bolovima u kolenima
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Sledi početak rada na novom poslu ili novoj poziciji, koja je mnogo odgovornija nego ona prethodna. Uspeh vam predstoji ako se bavite obrazovanjem ili radite na poslu organizacije drugih radnika. Unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz fazu uzajamnog nepoverenja i provere iskrenosti emocija koje osećate jedno prema drugome.

Zdravlje: Bol u leđima.

Bik

Posao: Postojeća situacija može vas dosta usporiti u poslovanju. To može doneti pogoršanu situaciju u odnosima sa kolegama.

Ljubav: Možete da prolazite kroz period konstruktivnih razgovora sa partnerom kojima ćete prevazići neku problematičnu situaciju iz prošlosti koja vas je jedno vreme udaljila jedno od drugoga. Slobodni upoznaju preko posla novu simpatiju.

Zdravlje: Probavne smetnje.

Blizanci

Posao: Rizične investicije nisu preporučljive, a i neki odnosi na poslu mogu postati složeni i puni negativnog naboja. Vaš odnos sa nadređenima može biti problematičan, zadržite diplomatski stav.

Ljubav: Slobodne očekuje burna i strastvena avantura sa osobom koju poznaju preko prijatelja. Početak može biti dobar i zbog toga što ćete otkriti nešto novo o sebi.

Zdravlje: Alergija.

HOROSKOP ZA 23. JUL Rakovi će započeti poslovnu saradnju sa prijateljima, Device se zaljubljuju u nekog koga već poznaju sa posla,Jarčevi će imati problema sa bolovima u kolenima

Foto: Shutterstock

 

 

Rak

Posao: Pruža vam se prilika da započnete saradnju s prijateljima. Problem može da se sastoji u tome što ćete videti da vi zapravo preuzimate svu odgovornost i teško možete da izdržite toliki broj obaveza sami.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi, možete prolaziti kroz krizni period u odnosu sa partnerom, a najveći problem može biti mešanje nekih osoba sa strane u vašu vezu.

Zdravlje: Glavobolja.

Lav

Posao: Budite oprezni u komunikaciji sa poslovnim partnerima, jer postoji mogućnost nesporazuma. Pazite se manipulativnih kolega, koji vam rade iza leđa.

Ljubav: Lavovi koji su u vezi tokom ovog perioda mogu da osete nezadovoljstvo i zamor od šablonske svakodnevnice koja otupljuje njihove emocije. Slobodni mogu da upoznaju atraktivnu

Zdravlje: Tahikardija.

Devica

Posao: Device koje se bave knjigovodstvom, administracijom ili trgovinom mogu da očekuju povećan obim posla, ali mogu nailaziti na nesporazume i nesuglasice u svom radnom okruženju ili u radu s klijentima.

Ljubav: Slobodne Device očekuje novo ljubavno poglavlje sa osobom koju poznaju preko posla. Između vas će doći do iznenadnog zbližavanja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vaga

Posao: Ključ uspeha ovog perioda sastojaće se u vašem strpljenju i diplomatskom nastupu u komunikaciji, ali i u uzdržanom izražavanju stavova.

Ljubav: Slobodne Vage mogu da se nađu u iskušenju da se upuste u vezu sa osobom koju znaju s posla, a koja nije slobodna. Možete doći u delikatnu situaciju da se to na neki način obelodani i da krenu komentari.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Škorpija

Posao: Pruža vam se prilika da značajno unapredite svoje poslovanje i popravite finansijsku situaciju i to na dugoročnom nivou.

Ljubav: Škorpije koje su u vezi su postale nezadovoljne, jer partner počinje da se ponaša drugačije nego pre. Da biste sprečili udaljavanje, porazgovarajte o svemu. Škorpije koje su slobodne mogu da se zbliže sa osobom koju već duže poznaju.

Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Manipulativni saradnici koji grade rivalski odnos s vama i njihove dvostruke igre biće izazov za vas. Pa ipak, ključ uspeha će biti u vašem izbalansiranom stavu.

Ljubav: Zbližićete se sa osobom koju znate duže vreme i koja vam je dugo bila više prijatelj. Rešili ste dilemu da li da prekoračite granicu prijateljstva, jer je privlačnost između vas postala isuviše velika.

Zdravlje: Reuma.

Jarac

Posao: Sadašnji aspekti mogu da vas uspore u pogledu dinamike poslovanja, ali vi ste poznati kao uporni i vredni, pa za vas to neće biti problem. Uspeh ćete postići ako ste na odgovornoj rukovodećoj poziciji.

Ljubav: Ako ste u vezi, možete da prolazite kroz period neusaglašenih stavova. Pa ipak, iskrenim razgovorom ćete sprečiti dalje udaljavanje.

Zdravlje: Bolovi u kolenima.

Vodolija

Posao: Sada je pravi period za vas da ostvarite velike ideje. Što se tiče novca, budite oprezni i ne trošite na nepotrebne stvari.

Ljubav: Vodolije koje su u braku mogu da se osete neshvaćenim od strane partnera i ukućana. Njihovo viđenje rešenja bitnog problema u velikoj meri se razlikuje od vašeg. Biće neophodan kompromis da bi komunikacija nastavila da funkcioniše

Zdravlje: Loša cirkulacija.

Ribe

Posao: Postojeći aspekt na vas će uticati u pravcu obnavljanja jedne stare saradnje, ali se tu mogu javiti stari problemi što se tiče komunikacije s nekim ljudima.

Ljubav: Ribe koje su slobodne mogu da započnu vezu sa osobom koju upoznaju preko svojih prijatelja. Kasnije bi se ta veza mogla pretvoriti u ozbiljniji odnos zbog obostranog osećaja, strasti.

Zdravlje: Odlično se osećate.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading