SAČUVAJTE SVOJU VEZU: Horoskop otkriva kako da zadržite partnera
Foto: Shutterstock

Ovan

Kada je veza sa Ovnom u pitanju, vi morate biti ti koji će "spustiti loptu". Ako to ne uradite, očekujte svađe, koje mogu trajati i više dana. Da bi ga pretvorili u toplog i nežnog partnera, potrebno je da ga obasipate komplimentima, kao i da ga ne gušite ljubomorom. S obzirom na to da uvek žudi za promenama i raznim dešavanjima, budite spremni na uzbuđenja.

Bik

Naviknite se da tvrdoglavi Bikovi probleme najčešće guraju pod tepih i ne priznaju da su pogrešili. Veliki su gurmani, pa se podrazumeva da ćete mu najbolje "podići" ukoliko znate da spremite njegovo omiljeno jelo. Vole sigurnost i emocionalnu i materijalnu, pa se otvorite za dodire, a novac umereno trošite.

Blizanci

Društveni Blizanci će voleti ako pozovete njegove prijatelje i rodbinu na druženje. Ne ljubomorišite i ne sputavajte ga, ali se trudite da vodite konstruktivne razgovore.

Rak

Emotivni Rak se teško otvara, pa je potrebno da imate mnogo strpljenja. Hranite ga pažnjom i odanošću, ljubomoru dozirajte (ali je ipak pokazujte povremeno), a takođe će ceniti ukoliko se snalazite u kuhinji.

Lav

Lavovima je bitan uspeh i samostalnost, a za ljubav su spremni na velike žrtve. Budite uredni i doterani, lepo se ponašajte u društvu, a takođe bi cenio i da ga javno hvalite. 

Devica

Ako želite da budete sa Devicom, morate biti veoma pedantni i štedljivi. Takođe, vrednoća je nešto što Device veoma cene, a lenjost ne podnose. Privlače je pametni, poslovni ljudi, a iako nije sklona romantici, ne beži od primanja pažnje.

Vaga

Vaga je usmerena na aktivan društveni život, pa nema svrhe da pokušavate da je zadržite kod kuće. Voli lepe stvari i kupovinu, pa joj ni to ne smete uskraćivati. Voli pažnju, poklone, pa makar i one najsitnije. 

Škorpija

Potrebno je da razumete Škorpijinu ljubomoru i zahtevnost. Voli uzbuđenja i avanture, a intimni život bi trebalo da bude inovativan da biste se zadržali u njenom životu.

Strelac

Strelčevi beže od posesivnosti, vole intelektualne razgovore, a veoma im je bitno da se osoba trudi da sve gleda sa pozitivne strane, a ne da upada u depresije.

Jarac

Jarčevi nisu za izlive nežnosti, traže ozbiljnog, odgovornog partnera, koji ume sa novcem.

Vodolija

Vodolija nije previše porodičan tip, ali voli bogat društven život. Sa njim bi trebalo da idete na koncerte, predstave i bioskop, a u intimnim odnosima budite slobodni za eksperimentisanje.

Ribe

Ribe su stvorene za mirnu luku i porodični život, ali traže iskrenog partnera, koji zan šta hoće. Potrebno im je mnogo pažnje, jer su veoma emotivne. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading