HOROSKOP ZA 31. DECEMBAR: Ovan će uživati na poslu, Bik neće imati sreće u ljubavi, a Škorpija mora da pazi na bubrege!
Foto: Printscreen/instagram

OVAN

POSAO: Sve protiče mirno i bez problema kada je u pitanju vaš posao. Dobar vam je ovaj dan i ne očekuju vas bilo kakvi stresovi. Možete da uživate u obilju koje imate.

LJUBAV: Veoma ste zaljubljeni i lepo vam je kada ste pored voljene osobe. Uživate u svakom trenutku koji provodite zajedno. Spremni ste da se posvetite vašoj vezi maksimalno.

ZDRAVLJE: Prolazna vrtoglavica je moguća kod vas. Očekuje vas period koji može da vam donese manju malaksalost ili probleme koji se tiču niskog pritiska, pa povedite računa o tome.

BIK

POSAO: Možete da iskoristite sve svoje prednosti na ovom polju i da preokrenete situaciju u vašu korist. Dan vam je jako povoljan da se posvetite poslu i ostvarite svoje ciljeve.

LJUBAV: Manje zahlađenje će nastupiti između vas i voljene osobe, ali bi moglo da se prevaziđe to. Potrudite se da budete posvećeni vašoj vezi kako bi vam odnos bio bolji.

ZDRAVLJE: Prija vam intezivnija fizička aktivnost. Možete da očekujete da ćete uz bavljenje sportom imati bolju situaciju na ljubavnom planu. Posvetite se sebi.

BLIZANCI

POSAO: Sve ide baš onako kako ste želeli i zadovoljni ste okolnostima na poslu. Povoljan je dan za neku dodatnu edukaciju ili početak nekog kursa koji bi vas poslovno unapredio.

LJUBAV: Možete da očekujete poznanstvo sa osobom koja će vam odmah otvoreno pokazati da želi da ima sa vama nešto više do prijateljstva. Spremni ste za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Bez problema na ovom polju. Zdravlje će vam biti generalno dobro. Možete da očekujete povoljan period u kojem će vam se problemi iz prošlosti rešiti.

RAK

POSAO: Očekuje vas prilika da napredujete. Moguće je da će vam nadređeni poveriti veće odgovornosti. Spremni ste za nove odluke i za promene kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Razmišljate o braku, ali voljena osoba ne ide u istom pravcu kao i vi. Moguće je da sada prosto nije vreme za bitne odluke. Nemojte ništa da forsirate danas.

ZDRAVLJE: Povećajte unos kalcijuma kako biste ojačali svoje kosti. Imate naglašene i moguće probleme sa probavom, nadutošću i crevima. Povedite računa o svojoj ishrani.

LAV

POSAO: Polako rešavate neke probleme iz prošlosti i u vama se budi optimizam i nada da će poslovno stanje ipak biti bolje. Spremni ste za nove odluke i nove promene na ovom polju.

LJUBAV: Očekuje vas poznanstvo sa osobom prema kojoj ćete osetiti veoma jake emocije na prvi pogled. Možete da očekujete povoljne prilike na polju ljubavi u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Povoljan je dan za rekreaciju. Posvetite se bavljenju sportom i posvetite se sebi. Izbegavajte bilo kakvu tenziju i trzavice. Ne treba vam sada dodatni stres.

DEVICA

POSAO: Moguće je da nije sve onako kako ste očekivali i da ćete imati neke sitne smetnje i komplikacije na poslu danas. razočarani ste zbog toka događaja koji vam ne odgovara.

LJUBAV: Potrebno je da se potrudite da voljenoj osobi pokažete svoja iskrena osećanja ako želite da vaš odnos napreduje. Možete da očekujete povoljan perod da se otvorite ka partneru.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i sve poroke. Važno je da se maksimalno potrudite da o sebi povedete više računa. Od vaših navika zavisi i vaša situacija na polju zdravlja.

VAGA

POSAO: Izbegavajte bavljenje bilo kakvom papirologijom danas kao i bilo kakve rizike na polju posla. Moguće je da ćete imati probleme oko rešavanja dokumentacije.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je zauzeta, moguće je da ćete danas imati šansu za početak tajne veze sa njom. Spremni ste da se upustite u zabranjenu ljubav.

ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi su naglašeni kod vas u ovom periodu. Možete da očekujete da ćete imati tegobe vezane za prehladu, sinuse, kao i sklonost ka gripu.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrudite se da se posvetite poslu. Iako postoje neke stvari koje vas ometaju i koje idu protiv vas, važno je da ne gubite nadu. Budite odgovorni prema svojim obavezama.

LJUBAV: Moguće je da ste došli do tačke ključanja i da svo nezadovoljstvo koje ste imali sa partnerom eskalira. Pred vama je period u kojem ćete imati prilično česte svađe.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Dosta toga vas sada opterećuje. Potrudite se da budete više posvećeni svom zdravlju.

STRELAC

POSAO: Aktivno ste posvećeni svojim obavezama i važno vam je da poslove koje imate sada sasvim dovedete u red. Možete daočekujete da ćete ostvariti jako dobre rezultate.

LJUBAV: Moguće je da ćete biti skloni paralelnim vezama. Pred vama je period koji donosi mnogo ljubavnih promena i turbulencija. Ni sami ne znate šta zapravo želite na ovom polju.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna kako bi vam polje zdravlja bilo bolje. Odmor vam je neophodan kako biste uspeli da se regenerišete. Nađite više vremena za sebe.

JARAC

POSAO: Ukoliko se bavite poslovima vezanim za nekretnine, možete da se nadate pozitivnim rešenjima i dobroj zaradi. Očekuje vas povoljan period i za poslovno napredovanje.

LJUBAV: Prošlost ste ostavili iza sebe i konačno ste spremni da vam se nova ljubav desi. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena i da ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Postepeno poboljšanje vam dolazi kada je u pitanju zdravlje. Naredni period vam je povoljan za oporavak nakon bilo kakve intervencije ili tretmana.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete dobiti novu poslovnu ponudu i da ćete uspeti da ostvarite promenu o kojoj maštate već neko vreme. Spremni ste da se posvetite svom poslu maksimalno.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom nije dobra. Napetost vlada među vama i svađe su sve češće i češće... O prekidu veze razmišljate, uskoro ćete biti spremni za takav potez.

ZDRAVLJE: Osetljivi mokraćni putevi su naglašeni kod vas u narednom periodu. Povedite računa o unosu tečnosti i generalno više pazite na sebe u narednom periodu.

RIBE

POSAO: Očekuje vas povoljan period u kojem ćete imati mogućnost da se maksimalno posvetite svojoj karijeri. Spremni ste da se okrenete pozitivnim promenama i novim izazovima.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivom flertu sa osobom koja je rođena u zemljanom znaku. Moguć je i početak ozbiljne veze. Sudbina vam je naklonjena kada je u pitanju ljubav.

ZDRAVLJE: Opustite sa dragim ljudima. Prijaće vam da se malo nasmejete i ispričate sa onima do kojih vam je stalo. Život nisu samo obaveze, nekada vam prija i da se malo opustite.

Komentari (0)

Loading