HOROSKOP ZA PETAK, 8. OKTOBAR: Bik dobija važan poziv, Rak ulazi u novu vezu, Ribama zdravlje ugrožen
Foto: privatna arhiva

OVAN

POSAO: Pred vama je prilika da donesete veliku i važnu odluku kada je u pitanju vaše polje posla. Spremni ste da se okrenete napredovanju na ovom polju i novim idejama.

LJUBAV: Vaša veza je na neki način nestabilna i često razmišljate o mogućnosti da raskinete. Imate osećaj da ćete biti mnogo srećniji kada budete imali svoju slobodu.

ZDRAVLJE: Vreme je da proverite krvnu sliku. Moguće je da ćete na polju zdravlja biti skloni nekim manjim problemima. Potrudite se da se maksimalno posvetite svom zdravlju.

BIK

POSAO: Očekuje vas prilika da upoznate osobu koja će postati veoma važan kontakt za vas na poslovnom polju. Spremni ste da širite svoje vidike i da prihvatate nove poslovne ponude.

LJUBAV: Nova veza će vam doneti priliku da vratite svoju veru u ljubav i u ljude. Očekuje vas povoljan period na ovom polju. Zadovoljni ste pored osobe koja vam pokazuje svoju pažnju.

ZDRAVLJE: Pazite na krvni pritisak koji bi mogao da vam bude veoma promenljiv u narednom periodu. Posetite lekara radi kontrole i saveta. Vodite računa i o svojim navikama.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, današnji dan vam je povoljan za mogućnost promena. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni svojim statusom.

LJUBAV: Voljena osoba će vam pokazati da želi da razmišljate o planiranju porodice zajedno. Ako ste slobodni, očekuje vas veoma povoljan dan da se desi neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim navikama. Moguće je da ste skloni nekim tegobama na polju zdravlja koja deluju neuobičajeno. Na vreme se posavetujte sa vašim lekarom.

HOROSKOP ZA PETAK, 8. OKTOBAR: Bik dobija važan poziv, Rak ulazi u novu vezu, Ribama zdravlje ugrožen

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Imaćete mogućnost za poslovno putovanje koje bi moglo da vam bude veoma značajno na ovom polju. Spremni ste da donesete novu odluku na ovom polju.

LJUBAV: Dolazi vreme za početak nove veze. Neophodno je da na ljubav iz prošlosti stavite konačnu tačku. Ako želite novu ljubav, staru biste trebali sasvim da zaboravite.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam malo osetljivi i možete da budete skloni problemima sa disajnim putevima. Povedite više računa o sebi i svom zdravlju u narednom periodu.

LAV

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za posao. Dobićete podršku koja će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Možete da očekujete da će sudbina danas biti na vašoj strani.

LJUBAV: Očekuje vas sastanak sa osobom koja će biti spremna da vam na ovom polju pokaže iskrenu ljubav i naklonost. Pred vama je povoljan period za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom na polju zdravlja. Imate mnogo energije u sebi i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite.

DEVICA

POSAO: Ukoliko ste očekivali neki nov posao, situacija može da vam se odlaže i da se komplikuje na neki način. Moguće je da ste iz tog razloga nezadovoljni i nemotivisani.

LJUBAV: Moguće je da niste spremni da uđete u ozbiljnu vezu iako sada imate priliku za to. Imate utisak da vam je jako teško da se oslobodite svoje slobode.

ZDRAVLJE: Nema problema sa zdravljem. trebalo bi da vam situacija na ovom polju bude stabilna. Imate mnogo energije u sebi pa vam bavljenje sportom generalno može prijati.

VAGA

POSAO: Dolazi vam povoljan period za odmor. Sledi vam faza u kojoj ćete moći da budete veoma zadovoljni situacijom na ovom polju. Posvetite se svojim potrebama.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i potrebno vam je neko vreme da na ovom polju sa voljenom osobom ostvarite stabilniji odnos. Važno je da budete posvećeni zajdničkim ciljevima.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor i opuštanje. Neko vreme izdvojite da se posvetite samo sebi. Veoma je važno da vodite računa o svom zdravstvenom stanju.

ŠKORPIJA

POSAO: Prilično ste zauzeti i nije vam lako da ispratite svaki detalj na poslovnom polju. Moguće je da će vam se desiti da vaam neka dešavanja na ovom polju promaknu.

LJUBAV: Flertujete i spremni ste za promene kada je u pitanju ljubavno polje. Očekuje vas povoljan period za ljubavne promene. Ako ste u vezi, lepo se slažeet sa partnerom.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost. Kada se redovno bavite sportom osećate se dosta bolje u svojoj koži. Možete da očekujete period u kojem ćete biti prilično aktivni.

HOROSKOP ZA PETAK, 8. OKTOBAR: Bik dobija važan poziv, Rak ulazi u novu vezu, Ribama zdravlje ugrožen

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

POSAO: Današnji dan bi mogao da vam bude malo teži kada je u pitanju posao. Nove komplikacije vam dolaze. Spremni ste da se posvetite svom poslu.

LJUBAV: Imate prijateljski odnos sa osobom koja vam se dopada i ne znate kako da izađete iz frendzone. Moguće je da imate neke nedoumice po pitanju vašeg odnosa.

ZDRAVLJE: Imate sasvim dovoljno energije i osećate se dobro. Tokom današnjeg dana ne biste trebali da imate probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Dobar dan je ispred vas.

JARAC

POSAO: Pred vama je povoljan period ako ste planirali neke manje promene po pitanju metode po kojoj obavljate svoj posao. Moguće je da će vam inovacije zaista odgovarati.

LJUBAV: Komunikacija sa partnerom bi mogla da vas opterećuje u nekoj meri u ovom periodu. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni maštanju o budućnosti.

ZDRAVLJE: Moguća je manja ukočenost kod vas u narednom periodu. Bićete skloni problemima na polju zdravlja. Vodite više računa o svojim navikama.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas neka nova poslovna ponuda koja bi na samom početku mogla da vam deluje nepouzdano. Nije vam lako da vašu situaciju stabilizujete u ovom periodu.

LJUBAV: Očekujete susret sa osobom koja vam se dopada i nadate se da će vaš odnos da se poboljša u narednom periodu. Možete da se nadate povoljnim okolnostima na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas veći problemi. Možete da se nadate pozitivnom danu u kojem ćete imati dovoljno energije u sebi. Osećate se dobro i spremni ste na nove izazove.

RIBE

POSAO: Niste zabrinuti za svoje poslovno polje. Očekujete da ćete imati bolju priliku u budućnosti. Spremni ste da donesete nove odluke koje će vam biti veoma važne.

LJUBAV: Moguće je da se dvoumite oko novih ljubavnih promena. Imate priliku za neku paralelnu vezu koja bi mogla da vam donese zaninljive ali i bolne trenutke.

ZDRAVLJE: Malo ste osetljiviji danas i zdravlje bi moglo da vam bude ugroženo. Ako postoji bilo šta što vas muči, na vreme se posavetujte sa vašim lekarom oko svega.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

08.10.2021 08:59

Da volim da Flertujem i takođe volim promene 😜😜 i sta onda 🤔🙋‍♂️😘❤🍀😉 Pozdrav ljubavi 😉