VELIKI NOVČANI HOROSKOP ZA LETO: Evo ko će ostati bez prebijene pare, a ko će troškariti opušteno jer "ima se, može se"
Foto: Pixabay

Kako upravljati budžetom a da jesen ne dočekate bez prebijene pare? Astrolozi predviđaju da će ovo leto biti povoljno u smislu finansija za većinu horoskopskih znakova, ali neki treba da se čuvaju gubitaka...

Savet za sve znakove Zodijaka jeste da pokušaju da dovrše stare projekte pre početka juna, a leti se usredsrede samo na lični rast i da se ne ustežu da troškare novac - desetostruko će im se vratiti.

Ovan

Ljudi u vašem okruženju će biti izrazito zainteresovani za vašu finansijsku situaciju, ali nemojte da se zbog toga nervirate. Iskoristite njihovu znatiželju da unapredite svoje poslovanje. Ovog leta Ovnovima se savetuje da ne zanemaruju pomoć od drugih ljudi. Ako se oslanjate samo na sebe, to može biti rizično.

Bik

Glavni zadatak Bika u leto 2021. nije da bude zadovoljan postignutim, već da iskoristi sve svoje finansijske mogućnosti i poveća kapital. Bik ne bi trebalo da se ustručava da traži savet od iskusnijih poslovnih ljudi. U julu će vam se činiti da su vas problemi opteretili, ali većinu nevolja ste zapravo sami izmislili.

Blizanci

Leto će ovom horoskopskom znaku dati sposobnost da utiče na druge ljude. Ali morate biti mudri, jer u suprotnom možete stvoriti neprijatelje. Planete vam pružaju priliku do jeseni da profitabilno realizujete sve svoje ideje i započnete unosne projekte, ne bi trebalo da propustite ovu šansu. Sve kupovine tokom leta biće vrlo isplative, a gubitak novca neće vam naškoditi.

Rak

Rakovi će na leto vrcati od ideja koje će biti vrlo isplative, finansijske prilike će se samo nizati. Sve dobro što ste učinili za druge neće biti zaboravljeno, zauzvrat ćete dobiti odane saveznike koji će spremno braniti vaše interese. Jedini problem ste vi sami. Ako ne naučite da se nosite sa sopstvenim emocijama, napravićete mnogo gluposti koje će negativno uticati na vaše finansije.

Lav

Finansijska dobit stiže ako radite u timu. Ovo se odnosi samo na one pripadnike ovog znaka koji su zaposleni. Lavovi koji imaju sopstveni posao moraju da razmišljaju o povećanju investicija. Leto je najbolje vreme za ulaganje. Lavovi moraju da se vode sopstvenim željama, jer je za njih ovo najbolja motivacija.

Devica

Leto će Device dočekati poprilično demoralisane i na ivici snaga, što nije iznenađenje budući da su proleće proveli veoma radno. Bolje je da izbegavaju finansijske rizike i projekte koji zahtevaju ulaganje. Trenutno je najbolje da ulažu u sebe. Napravite preokret, idite u banju, organizujte putovanje... Već početkom jeseni posla će biti dvostruko više nego na proleće.

Vaga

Prvi mesec leta može da iznenadi Vagu u pogledu finansija. Možda će vam neko vratiti stari dug ili ćete dobiti neplanirani bonus na poslu. Pokušajte da sakrijete iznenađenje i sa zahvalnošću prihvatite dobitak. Novac koji ćete iznenada dobiti najbolje je da odložite za neka krizna vremena, vrlo brzo će vam biti potreban.

Škorpija

Škorpije treba da odbiju ulaganja, jer postoji rizik da budu prevareni i izgube svu ušteđevinu. Takođe moraju da budu pažljivi prema novim poznanicima, neki od njih im mogu naneti štetu. Morate da pokušate da držite emocije pod kontrolom, samo tako možete ne samo da "preživite", već i da povećate kapital.

Strelac

Leto će za Strelčeve u finansijskom smislu biti vrlo mirno, dobit zavisi samo od njih samih. Ako želite da postignete rezultate i na jesen uživate, moraćete da se potrudite preko leta. Takođe, trebalo bi da  jasno odredite prioritete i usredsredite se na ono što je sada zaista važno. Uložite svu svoju energiju u završavanje projekata, leti ne bi trebalo da se upuštate u nove finansijske poduhvate.

Jarac

Jarčevima se pruža nekoliko prilika za pasivnu zaradu. U početku će ideja izgledati ludo i rizično, ali na kraju će se pokazati vrlo profitabilnom. Od jula do kraja godine sreća će biti na vašoj strani, možete čak i da se upustite u poslove koji na prvi pogled deluju sumnjivo. Ali nemojte nikome pričati o ovim akcijama, posebno ne bliskim ljudima, neće to razumeti i može doći do sukoba.

Vodolija

Loša finansijska situacija za pripadnike ovog znaka. Na leto će štednja biti obavezna, neophodni su  dodatni prihodi. Sada nije najbolje vreme da donosite drastične odluke. Tokom leta treba da napravite ušteđevinu, velike su šanse da ćete i na jesen biti u finansijskoj krizi.

Ribe

Vreme je da Ribe promene pogled na novac i počnu da ulažu. Pokušajte da investirate u "startup" firme ili da kupite akcije neke velike kompanije, rezultat će vas više nego iznenaditi. Sada je vaše vreme, razvijajte se u ovom pravcu, šanse su da povećate kapital nekoliko puta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading