"BRAKOVI ME NISU IŠLI" Rizvić pred matičara izlazio 11 puta, sa poslednjom ženom kaže pronašao sreću
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Ovo su reči Ferida Rizvića Fere, muškarca iz Bosne i Hercegovine, čija životna priča je ostavila sve bez reči.

"Druga godina, druga žena, treća godina, treća žena, četvrta godina, četvrta žena, peta godina, peta žena, ona je bila petu i šestu godinu, sedmu godinu, osma žena, deveta godina, deveta žena, deseta godina, deseta žena, e, sa njom sam živeo 19 godina. Ona je nažalost umrla, ovo je sad jedanaesta",  počeo je priču Rizvić.

Fera, kako je rekao da ga zovu komšije, poznanici i prijatelji, danas uživa sa svojom Ismetom, sa kojom je tri godine u složnom i lepom braku u njihovom podoričnom domu, selu Rizvići kod Fojnice. Kako je rekao, Imsetu je upoznao nakon što mu je žena sa kojom je proveo skoro dve decenije preminula, i nije zažalio što se još jednom oženio

"Bio sam lude glave, nisu me išli brakovi nikako. U suštini sve su žene valjale, ali nisam ja u mladosti. Hirovi su tu bili, kafana, piće. Deseta mi je žena bila iz Nemile i sa njom sam živio 19 punih godina. Pre nešto više od tri godine je umrla", ispričao je Ferid za Tatabrada televiziju.

Ismetu je, kako je rekao, upoznao preko prijatelja. Ipak, istinu o broju supruga koje je imao, nije joj rekao na početku.

"Stupio sam u kontakt sa njom i otišao sam kod Ismete dva puta i zakazao svadbu. Ona je malo bila skeptična i pitala me je: “Kako mogu da ti verujem?”, reko “otići ćeš kod mene u kuću pa ćeš da vidiš”. Doduše, ja sam nju tada slagao, rekao da sam se ženio četiri-pet puta. Kasnije sam priznao", priča Ferid.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Za tri godine koliko su u braku, uspeli su da ostvare povezanost kao da se godinama znaju.

"Baš se poštujemo i uvažavamo. Mi smo dve napaćene duše i spojili smo to u jednu celinu, kao da živimo trideset, a ne tri godine", rekao je on.

Kako Ismeta kaže, krase ih ljubav i sloga, što se prenijelo i na njihovu djecu. Naime, oboje imaju po dvoje, i kako ističu ne odvajaju ih, već im svima uporedo pomažu. Ismeta ima dvije kćerke, Ferid dva sina.

"Mi smo našli srodne duše, volimo se! Nije mene interesovalo kuća ni imanje, samo kakav je čovjek. Prvo što smo posložili bila su deca, on ima dvoje i ja dvoje, to su sve danas moja deca, ja bih za njih poginula. Ako damo mom detetu, dajemo i njegovom, ako nema za njegovo, nema ni za moje",  ispričala je Ismeta.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading