ISPOVEST DEKIJA PANTELIĆA O BORBI SA OPAKOM BOLEŠĆU: „Kada sam dobio rak, jedna rečenica me je spasila!“
Printscreen

Voditelj i njegova supruga su preko 15 godina zajedno u braku, a šarmantna Miona bila je Dejanu snaga kada se borio s karcinomom.

Da važi ono pravilo “i u dobru i u zlu”, prilikom izgovaranja sudbonosnog “da”, svedoci su Miona i Dejan Pantelić. Kada mu je pre nekoliko godina dijagnostifiovan karcinom, kao najveća podrška tokom tih dana borbe bila mu je upravo Miona, ali i deca Vukašin i Lana, koji su mu davali snage da se bori i istraje. I uspeo je. Pobedio je. A o bolesti je pričao javno kako bi pomogao i drugima koji se bore s istim problemom.

– U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove – iskreno je ranije govorio Dejan Pantelić.

Da nije bilo snage njegove Mione, možda ne bi istim intenzitetom koračao uzdignute glave. Jedno drugo su uvek zasmejavali, pokušavajući da loše misli rasteraju. I kada bi ponovo mogao da bira životnu saputnicu, opet bi tražio takvu ženu kakva je njegova Miona.

– Zapravo, srce kao što je Miona. Nas dvoje smo toliko bliski, da neke stvari rešavamo bukvalno pogledom. Sazrevamo i rastemo zajedno sa našim klincima. Koliko god da mi je teško ponekad, srećnim me čini što ona i ja decu vaspitavamo onako kako su to radili naši roditelji...

Ceo tekst pročitajte na sajtu penzionisani.rs!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading