Šminkanje
Foto: Shutterstock/Foto: Youtube/Printscreen

Postoji retka i duboka lepota u srcu jesenje sezone koja jednostavno otkriva najlepše u najobičnijem. Ne radi se samo o opadanju lišća, vrućem kakau pored kamina, prijatnom maženju i toplim šalovima, već o celokupnoj živahnosti koju možete videti svuda okolo.

Zaista, ovo nije vreme za skrivanje, već za iznošenje te prelive unutrašnje lepote i samopouzdanja. Zvuči zastrašujuće, ali ne brinite više jer će vam ovaj članak dati pet jesen/zima izgleda koje morate isprobati kako biste otkrili tu smelu lepotu koja je autentično vaša!

OBAVEZNO ISPROBAJTE Top 5 beauty trendova koji će dominirati ove zime

Foto: Youtube/Printscreen

 


1. Pune crvene usne

Niko nikada ne bi mogao pogrešiti sa smelim crvenim karminom ove jeseni. To je najlakši, ali gotovo uvek najsofisticiraniji izbor iz ženskog arsenala lepote. Ova sezona je sve u bogatim i smelim nijansama prema Mariju Dedivanoviću, osobi koja stoji iza najzanosnijeg izgleda Kim Kardašijan, pa izađite i pokažite čoveku koji ima samopouzdanje da jeste kroz najsjajnije crvene usne koje samo vi možete da ljuljate! Uzmite ove Rouge Dior ruževe u Satin Red i MAC Red Rock odmah jer su nesumnjivo savršeni za ovaj izgled!

2. Pune i prirodne obrve

Ako ste vi onaj koji ne voli toliko da pojača te obrve, biće vam drago kada znate da su obrve prirodnog izgleda u ovoj sezoni. Nema više trošenja dragocenih minuta da biste usavršili one najpoželjnije oblike obrva, jer ovaj izgled možete postići pomoću pametne i prelepe olovke i gela za harmoniju obrva kompanije Rare Beauti. Takođe možete isprobati ove Gimme Brov+ tonirani gel za volumen obrva i Eieko tonirani gel za obrve.

OBAVEZNO ISPROBAJTE Top 5 beauty trendova koji će dominirati ove zime

Foto: Youtube/Printscreen

 


3. Čudesni mauve-i ton

Bledo ljubičaste i monohromatske nijanse nikada neće izaći iz mode, tako da je prepuštanje svom licu bogatim, ljubičastim tonovima verovatno najbolja odluka o lepoti koju biste ikada mogli da donesete ove sezone. Ako težite tom kraljevskom i bezvremenskom izgledu, dodajte ovu neverovatnu paletu senki za oči Marvelous Mauves, veganski ruž za usne Mauve Pink i pametnu 3-u-jed Midnight Mauve krem šminku u svoju kozmetičku torbu!

4. Zarumenite se kao da je vruće

Ako još ne znate, drapiranje je vrući trend ove sezone, ali šta je to tačno? To je prilično jednostavno. Draping je konturisanje tog vašeg prelepog lica upotrebom rumenila, umesto uobičajenih proizvoda napravljenih specijalno za tu svrhu. Jednostavno nanesite rumenilo na jagodice do slepoočnica, malo pomešajte! Koristite ova smela i uzbudljiva rumenila od tarte in blushing bride, Rogue Blush od Diora i Vinter Blush od Kilie Skin.

5. Glatka i zaštićena koža

Ako želite minimalistički izgled, jednostavan, ali moćan sjaj od svetlih i hidratantnih nijansi kože su najbolji. Izaberite one koje su hidratantne i nežne za kožu, poput ove veganske nijanse Huda Beauti bez mirisa i hidratantne Les Beiges ​​sa SPF 30.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading