SPECIJALITET IZ BAKINE KUHINJE Piletina sa pavlakom, fantazija dobrog ukusa
Foto: Bakina kuhinja


Potrebno je:
pileće grudi
so, biber
granule belog luka
suvi začin
100 gr rendanog kačkavalja
nekoliko kašika susama
3 jaja
3 kašike brašna
200 gr kisele pavlake
1 kašika majoneza
 

Priprema:


Meso iseći na tanje listiće. posoliti može suvi začin, beli luk, biber pa dodati malo ulja  promešati. 

Svaku šniclu provući kroz brašno, umućena jaja pa rendan kačkavalj sa susamom. 
SPECIJALITET IZ BAKINE KUHINJE Piletina sa pavlakom, fantazija dobrog ukusa

Foto: Bakina kuhinja

 

Ređati u podmazan pleh. U činiju izmešati pavlaku i majonez pa time preliti meso.  
Peći na 220 stepeni C oko 40-45 min. Jako dobrog ukusa,  probajte...

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading