BOLJE NEGO IZ PEKARE Burek pica, hrskav i pun nadeva
TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/bs

Priprema:

Izrendati salamu, pa sir i šampinjone, spremiti kečap ( najbolje ako imate domaći, ili napravite mešavinu od paradajz soka i kečapa ) ulje i vodu. Uključiti rernu na 220 stepeni.

Pouljiti tepsiju pa staviti 3-4 kore. Njih premazati kečapom, staviti opet 3-4 kore pa posuti salamom i sirom.

Na njih staviti kore pa kečap i na njega šampinjone, opet kore, malo ih u medjuvremenu poprskati vodom.

Takoponavljati dok se ne utroše kore i fil.

Na kraju prekriti sa 3 kore i premazati odgore sa uljem i sa nožem izbockati.

Peći 20 minuta ili dok lepo ne porumeni.

Prijatno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading