NE PRESTAJE DA JE PONIŽAVA Marko i Divna Dnk progovorili o braku i njegovim neverstvima: Čovek švrlja, al se vrati svojoj ženi!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Divna i Marko DNK progovorili su o svom braku i trzavicama koje su imali tokom proteklih godina.

-Vi imate najduži staž od svih parova u Beloj kući. U ''Zadruzi 1'' ste se venčali. Divna, nije sve sjajno, je l' tako? - upitao je Car.

-Nije. Na neki nači se ponaša šašavo. Ne dopada mi se jer se obraća devojkama. Jedna, druga, treća, samo se smenjuju. Mora da se ponaša - kazala je Divna.

-Ti si mi žena. Čovek švrlja, ali uvek dođe kod svoje žene. Ako odem kod neke, uvek ću se vratiti njoj - rekao je Marko.

NE PRESTAJE DA JE PONIŽAVA Marko i Divna Dnk progovorili o braku i njegovim neverstvima: Čovek švrlja, al se vrati svojoj ženi!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Kako bi tebi bilo da ona ode kod Žikonog sina? - upitao je Car.

-Žika i ja smo stvarno prijatelji. Pozdrav za Dragana i celu njegovu porodicu - rekla je Divna.

-Marko, nastavljamo mi razgovor. Nekad je davno bilo normalno da je žena kod kuće, sad se sve to promenilo, kako ti gledaš na to? Čuli smo da kad si prevario Divnu sa lepom Jelom, da se ona nije lepo osećala - upitao je Car.

-Nije život da se ja rastavljam od Divne, nije. Mi ćemo da se slažemo i pomažemo, ne vredi da idem od ku*ve do ku*ve - rekao je Marko.

-Divna, je l' bi bili došlo do skandala, kad bi načinio ovde isto? - upitao je Car.

-Nisam ja naivna, kad sam povređena. Vređala bih ga, uradila bih svašta. Nije lepo, pre svega, pre svega prema meni, a potom ni prema našoj deci - rekla je Divna.

"BILA SAM PLAVA PO NOGAMA" Ana otkrila detalje jezivog nasilja koje je trpela: Rekao je da će biti krvoprolića ako ga ostavim!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading