MAJA FINANSIRA CARA! Isplivali novi detalji njihovog skandaloznog odnosa, otkriveno sve u svađi, hiljade evra je u pitanju!
Printscreen

Filip Car ne može da se sastavi nakon brutalne svađe sa Dalilom i Dejanom Dragojevićem, pa je neprestano ogovarao bivšu devojku i njenog sadašnjeg dečka, a jasno je poručio svima da bi ih "raspametio", samo da mu dozvoli Maja Marinković.

- Ona je loš čovek, a on je bolestan, on je psihopata. Ona nije načisto u glavi, želi da je još vređam, priča kako je Maja meni plaćala... Maja mi je pozajmila 2000 evra, toliko sam joj vratio, sve mi je stvari uništila, mobilni telefon... - rekao je Car, pa dodao:

MAJA FINANSIRA CARA! Isplivali novi detalji njihovog skandaloznog odnosa, otkriveno sve u svađi, hiljade evra je u pitanju!

Printscreen

 

- Ona više ne zna šta priča, ni koju bi optužbu iznela. Ja sam glup, trebalo je samo da kažem da je neću vređati, jer je Dejan sam rekao o Dalili sve ono što jeste, kao i ona o njemu. Ja sam o Dalili rekao sve što on nije smeo da joj kaže u facu - govorio je Car.

ČUPANJE, PESNICE I DEMOLIRANJE ZADRUGE! Isplivao necenzurisani snimak stravične tuče Dalile, Dejana i Cara, uznemirujući sadržaj!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
mina

22.12.2021 11:03

koliko ga maltretira i treba da mu placa ovu kolicinu beyorayluka od nje niko netrpi mada nije istina car sve dugove vraca