Andreana
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Andreana Čekić iznenadila je mnoge kada se pojavila pre nekoliko dana u emisiji kod Ognjena Amidžića, a svi su ostali u čudu koliko je pevačica promenila izgled. 

Kako se navodi na društvenim mrežama, Andreana je imala nekoliko estetskih zahvata na licu, što je sa sočivima u plavoj boji izgledalo krajnje neprirodno, pa su se društvene mreže usijale od komentara. 

Njoj su ljudi pisali da je neprepoznatljiva i da pod hitno treba da vrati stari izgled, s obzirom na to da joj ovako nikako ne stoji.

Andreana

Printscreen/AmiGShow

 

Inače, pored toga, nedavno je opet sve šokirala izjavom da i dalje misli da je zemlja ravna ploča, te od toga ne odustaje. 

- Argument za tako nešto mi ne treba. Pratim lični osećaj. Ne osećam da se vrtimo ne znam ni ja koliko na sat na otvorenom nekom univerzumu. Još kao mala, kad sam čula da živimo na lopti, bila sam protiv. Nisam nikad prihvatala to - rekla je ona, pa otkrila da postoji brod koji sprečava da se "dođe do ivice":

Andreana

Printscreen/AmiGShow

 

- Ne može da se dođe do ivice. Zabranjeno je. Rekla sam da su neki momci probali da idu što više prema Antartiku i da je došao brod koji čuva tu i rekli su im da se vrate. Znači, zabranjeno je. 

Andreana je potom i istakla da smatra da čovek nije sleteo na Mesec.

- Sve su to neke priče u koje nisam sigurna. Ko zna u šta sve pokušavaju da nas ubede i ko zna šta sve nije istina, a verujemo da jeste kad su ti pronalasci za mesec u pitanju. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading