ČUPANJE, PESNICE I DEMOLIRANJE ZADRUGE! Isplivao necenzurisani snimak stravične tuče Dalile, Dejana i Cara, uznemirujući sadržaj! (VIDEO)
Printscreen

Danas je tokom emisije u "Zadruzi došlo do žestokog okršaja Filip Cara i Dejana Dragojevića, u koji se potom umešala i Dalila Dragojević.

Naime, Car nije dozvolio da mu Dejan zalepi šlag, iako igrica tako nalaže, a kada je Deki probao to da uradi, Filip ga je udario.

Obezbeđenje je moralo hitno da reaguje, a Dejan je pokušavao da se odbrani, te se sukobio sa njima.

Oni su ga oborili na pod i čupali, a potom ga izbacili napolje.

Kada se sve malo smirio, Dejan se vratio u Belu kuću kako bi uradio ono što je naumio, pa je ipak Filipu zalepio šlag u lice.

Filipa Cara je to izvelo iz takta, pa je bacio bubicu i krenuo na Dejana Dragojevića.

- Sad ću da ti istranžiram glavu. J*bo sam ti tu ženu - govorio je on, na šta je Dalila Dragojević dodatno poludela i skočila i ona na Filipa i brutalno ga izudarala, a sada se pojavio i necenzurisani snimak brutalne tuče i pesničenja u Zadruzi.

NASTAĆE HAOS! Maja ponizila Dejana nikad gore i otkrila tajne iz spoljnog sveta, a tiču se Biljane i njenog zdravstvenog stanja!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Boro

22.12.2021 01:37

Ne razumem na početku videa sekuriti dižu Dejana a on tek počeo da se klanjam.

Stres

23.12.2021 14:28

Dejan skače na Cara kao papadać,a ovaj bi ga pojeo za doručak,da su napolju!!Skači Dejane na svoju moralnu ženu što se na tvoje oči hefta...