Dejan i Biljana
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

U trenucima dok su bili u svađi, braća Dragojević razmenili su dosta međusobnih optužbi.

Iako su se Dalila i Dejan Dragojević razveli nakon učestvovanja u 6. sezoni Zadruge, dok su milioni pratili tužan krah njihovog braka, ovaj bivši par ne prestaje da intrigira. Dejan ne želi ni da izgovori ime svoje bivše partnerke po ugledu, kako i sam kaže, na neizgovaranje imena lorda Voldemora iz serijala o Hari Poteru.

Ipak, nekada je bilo potpuno drugačije,svi se sećaju da je pre nekoliko godina Dejan bio spreman zbog Dalile sve da uradi, pa ako treba i da se posvađa i prekine da razgovara sa svojim najbližim članovima porodice - majkom Biljanom Dragojević i bratom Davidom Dragojevićem. 

Naime, u januaru 2020. Dalila i Dejan Dragojević su ispričali kako su, navodno, imali ogromne probleme sa Dejanovom majkom Biljanom. Navodno, nije želela da im pomogne oko gradnje kuće, da dođe na rođendan i jednostavno popravi odnose sa njima.

Razlog tome je, kako su oni tvrdili, to što Biljana nikako nije prihvatala Dalilu za snaju i prošto je nije volela, pa je smatrala da su se njih dvoje prerano venčali.

Međutim, David Dragojević, Dejanov brat se tom prilikom uključio i nije želeo više da ćuti, pa se oglasio putem svog Instagrama. On je objavio dokaze, porodične slike, u periodu gradnje kuće. Na slikama su na okupu Dalila i Dejan sa majkom Biljanom i očuhom Predragom Opačićem Mungosom.

- Prvi put sam odlučio da stavim tačku na ovo. Nešto što nikad niste čuli, pričaćemo o tome. Tek krećemo - naveo je David, ističući da Dejan i Dalila sve lažu.

Podsetimo, nedavno je Dejan gostujući u jednoj emisiji priznao da ne želi da čuje za bivšu suprugu.

- Hvala Bogu da nismo dobili dete... Mi smo sada razvedeni, ona je htela da zadrži moje prezime, ima pravo na to, ali dobro, udaće se valjda, pa se više tako neće prezivati - rekao je Dejan u emisiji Pretres na Hype TV.

BONUS VIDEO:

Milosevic Djordje

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading