Dejan i Biljana
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Dejan Dragojević nekoliko godina nije bio u kontaktu sa svojom porodicom, a nakon okončanja braka sa Dalilom Dragojević ponovo je u krugu svoje porodice. 

Dejanov gost u podkastu bila je majka Biljana Dragojević koja je govorila o tom periodu, te je otkrila kako se osećala kada se Dejan oženio sa Dalilom Dragoejvić.  

 - Ja sam se oženio sa 21 godina - ponovio je Dejan. 

 - Da, strašno - naježila se Biljana. 

Dejan i Biljana

Hype TV

 

 - Kada sam se oženio, kako si se osećala? Ja znam da ti nisi znala, niko nije znao. Tada smo još uvek bili u komunikaciji - rekao je Dejan. 

 

 - Da, tada smo još uvek komunicirali. Sećam se da sam bila u salonu i da sam dobila poruku - čestitke. Ja pitam za šta. Meni kažu Deki se oženio. Ja kažem, ma važi. I onda stigle slike, vas dvoje i kum Marko i ona mala žena - prisetila se Biljana.   

Dejan i Biljana

Hype TV

 

 - Da, Goca kuma. Jaoj, Bože - smejao se Dejan.  

 - Ja sam bila u šoku. Onda nisi smeo da zoveš mene, nego si zvao druge da pitaš kako je sam ja reagovala. Onda su ti rekli da sam poludela.  Nisam mogla to da razumem, upoznaš nekog u rijalitiju i oženiš je - rekla je Biljana na "Hajp" televiziji. 

Podsetimo, nedavnoj je kod Dejana gost bio i njegov brat David Dragojević, koji je otkrio kako se porodica osećala u periodu kada nisu govorili sa Dejanom. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading