Dejan Dragojević
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Dejan Dragojević nedavno je doživeo neprijatnost na granici sa Bosnom i Hercegovinom. 

Naime, njega je policija ga zaustavila i nisu mu dali da pređe granicu, a razlog je neregistrovano vozilo.

Dragojević je svoje dogodovštine ispričao u vlogu, koji je okačio na Jutjub.

- Toliko smo lagano krenuli Jovana i ja, ni na kraj pameti nam nije bilo da je istekla registracija pre 7 dana. Sad moram da čekam saobraćajnu policiju, tako da izgleda ništa od Sarajeva - rekao je Dejan na početku, a njegova devojka je dodala:

Dejan Dragojević

Printscreen

 

- Izgleda da ćemo u aps - navela je Dragojevićeva partnerka, ali Dejan nije očajavao.

- Jao pa to je ono kad su me pratili! Ko zna zašto je to dobro, videćemo šta će se dešavati, Ako ne može da se ide, šta da radimo - istakao je bivši zadrugar, dok je čekao na granici da vidi šta će se dalje desiti.

- Sad smo na granici, došla je saobraćajna policija, mlad momak, kulturan, fin. Uzimaju mi tablice, nose u policijsku stanicu. Izaći će mi u susret da idem pod rotacijom do tehničkog pregleda, nazvaće njih da vide da li mogu da me prime odmah, tako da bi trebalo da bude sve okej - objasnio je dalje Dejan, dok je Jovana dobacila: "Idemo u policiju!".

Dejan Dragojević

Printscreen

 

Našli rešenje kako da pređu u Bosnu i stignu do Sarajeva.

- Prešli smo u Bosnu, auto je ostao u Srbiji, čekamo registraciju u ponedeljak. Sad smo iznajmili auto, i dalje idemo ka Sarajevu - saopštio je na kraju Dragojević, koji je svoj snimak nazvao "Težak put do iftara u Sarajevu, policija me vratila sa granice".

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading