Dejan Dragojević
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Dejan Dragojević, bivši rijaliti učesnik "Zadruge", nedavno je promenio veru, odnosno iz Pravoslavja, prešao na Islam, a Dragojević je više puta otvoreno pričao o svojoj odluci, koja je naišla na veliku osudu javnosti.

Bivši rijaliti učesnik odnedavno je i voditelj na Hype televiziji, ali ima i svoj Jutub kanal, gde gotovo svakodnevno priča o svojim planovima i veri:

Dejan i David

Printscreen/Hype

 

Uskoro nam dolazi - Ramazan, najlepši i najbolji mesec. Da vidite kakav je uopšte Ramazan u Srbiji u smislu gde nije toliko zastupljeno, da nema ni džamija, niti imaš toliko vernika, pokazaću vam kako okruženje reaguje na to - krenuo je Dejan sa izlaganjem.

 

 

Dejan je otkrio koliko traje post, kao i da mu je žao što neće ići ove godine u Saudijsku Arabiju, ali da planira da sagradi mini džamiju u svom dvorištu, gde će se moliti:

Biće dugih 30, 29 dana posta, svake godine sam postio, postiću i ove, samo mi je žao što ove godine neću moći da idem u Saudijsku Arabiju, a jako bi voleo da idem, ali eto, ako bog da iduće godine idem. Mislio sam da sagradim mini džamiju u dvorištu, da napravim sebi tu da imam gde da se molim, da klanjam, ali otom-potom. To mi je malo pre prošlo kroz glavu dok se pripremam za Ramazan - objasnio je Dejan.

Dejan i Karamujić

Printscreen/Hype

 

Dragojević je otkrio i svoje planove za budućnost:

- Pokazaću vam kad budem čistio sobu, kad budem sve namestio, treba da kupim Kuran, obećao sam nekim osobama, njih je sramota i ne znaju gde to da uzmu, pa ću ja, jer oni još nisu toliko u tome. Biće prikupljanje para za jednog momka, da mu se pošalje, ima i jedna devojka koja jako teško živi, samohrana majka, treba i njoj da se pomogne, tako da to će biti dani kada ću vam se javiti ako hoćete da učestvujete u dobrim delima. Dogovaraćemo se na grupi, ako hoćete, šta da pravimo za iftar, koga da zovem u goste za vreme iftara - kazao je Dragojević u obraćanju.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading