Dejan i David
Foto: Printscreen/Printscreen/Hype

Pobednik rijalitija, Dejan Dragojević, nedavno se zaposlio na "Hype" televiziji, a sada je rešio da stavi tačku na sva nagađanja koja se tiču njegovog braka Dalilom Dragojević. 

Dejan je u svojoj emisiji ugostio Davida, rođenog brata, koji je gledaocima otkrio kroz kakav pakao je porodica Dragojević prolazila zbog Dejanove odluke da prekine komunikaciju sa njima tokom braka sa Dalilom.

Dejan to smatra svojom najvećom životnom greškom, a za neke detalje nije znao ni on:

- Reci mi sad, kako je mama reagovala u tim momentima, kada nisam komunicirao sa vama? Mislim da je to moja najveća životna greška - rekao je Dejan Dragojević, pa upitao brata.

- Pa, kako je mogla da reaguje, znaš da si ti njen mezimac... ja sam joj govorio "Evo ti sad tvoj mezimac", bilo je strašno, ali ti znaš da ona uvek bude u pravu na kraju, za sve što nam govori, mi to ne prihvatimo odmah, ali znamo u sebi - odgovorio je David u Dejanovoj emisiji.

Podsetimo, Dalila je u Zadrugu ušla zajedno sa Dejanom, tadašnjim suprugom, a ubrzo ga je prevarila i ostavila zbog Filipa Cara, sa kojim je započela vezu u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading