Danica Ristovski
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Lazar Ristovski nakon razvoda od Danica Ristovski uplovio je u vezu sa 39 godina mlađom Anicom Lazić. 

Kako tvrde domaći mediji, glumac na svom novom projektu radi i sa bivšom suprugom Danicom i sa svojom devojkom Anicom Lazić.

Njih dve će se, navodno, naći u novoj seriji "Krunska 11", čije se snimanje ovih dana privodi kraju, ali ne u istom kadru i ne u istoj sezoni.

Layar i Danica Ristovski

Foto: ATA Images

 

Lazar je posle razvoda ostao u korektnim odnosima sa Danicom, a kako je ona vrsna glumica, ne želi da meša privatne i poslovne odnose. Zato ju je angažovao u novom projektu, ali kako u svemu ima uticaj i njihov sin Petar, onda je Danica bila logičan izbor. Ona će igrati u prvoj sezoni, dok će Anica, sadašnja njegova devojka, igrati u drugoj sezoni. One neće deliti kadar, ali će svakako biti deo ovog projekta čije se emitovanje očekuje od jeseni - kaže izvor upućen u celu priču. S druge strane, u projektu će igrati i Lazareva snajka Teodora, koja će deliti kadar sa Anicom.

Anica

Foto: Printscreen/instagram

 

- Njih dve snimaju zajedno i fino se slažu. Nisu baš privatno prisne, ali su zajedno u pojedinim scenama, gde su sa njima Miodrag Radonjić, Iva Štrljić i Zoran Cvijanović. Teodora igra Cvijanovićevu snajku - naglašava izvor.

Radnja se bavi pričom za vreme korone. Na početku korona krize, ljudi još nisu svesni šta ih čeka, ali su bili uplašeni. Planovi na kojima su radili se preko noći obustavljaju i dolazi do neočekivanih zapleta.

 Blic Super TV

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading