TRAŽI JAVNO IZVINJENJE AKO SE BOJIŠ BOGA! Dalilina majka oštro potkačila Dejana, zapenila zbog njegove izjave!
Printscreen

Dalila i Dejan Dragojević završili su svoju ljubavnu romansu i brak još tokom petog serijala Zadruge. Ipak, i dan danas se u javnosti često njihova imena spominju zajedno.

Dejan je u svojoj emisiji, sa kojom je nedavno startovao, potkačio Dalilinu majku Eminu Mujić, pa se ona oglasila.

- Dejane, sada znaš šta znači ogovarati nekoga, a ti si mene lično. Ni dužnu, ni krivu, pričao si laži o Husi i meni - rekla je ona.

- Nadam se da ćeš se jednom izviniti i pokajati se javno i reći ljudima. Dragi Alah zna šta je istina. Uvek sam ti želela najbolje, i ako te dragog Boga nije strah to nećeš priznati. Ako se toga bojiš, demantovaćeš sve - nastavila je.

Dejan Dragojević je, podsetimo, tokom braka sa Dalilom Mujić promenio veru i prešao u islam, a prošle godine je prvi put progovorio o tome.

Njegova bivša tašta, Emina Mujić se nakon toga oglasila na svom Instagram profilu i poslala mu poruku.

- Svi koji ga sada ne podržavaju nikada nisu ni bili Dekijevi prijatelji! Deki to zna! Podržali su ga samo da bi Dalilu udaljili od njega. Deki dragi, Alah je uz tebe i niko drugi ti i ne treba! Ljubi te tvoja majka i u srcu ću te nositi dok ne umrem - napisala je Emina tada.

Dejan je ranije, tokom svađa sa Dalilom, besno reagovao na pomen Emininog imena.

- Rekao mi je David šta je sve pisala! Ja mogu zamisliti šta ta žena piše o meni! Ako ja budem video šta piše, proćiće kako će proći! Neka uđe u rijaliti da te brani! - govorio je on.

Podsetimo, David je nedavno pokomentarisao razvod sa Dalilom.

-  Zašto bismo se mi pravdali za bilo šta? Mislim da je dovoljno da kažem to što će se uraditi - uradiće se. David je u kontaktu sa advokatom, on zna više o tome, cela priča kasni zbog suda, ja sad da nešto previše pričam neću.Biće sve to kako treba.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading