Lazar, Danica i Anica
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Lazar Ristovski spojio je bivšu suprugu Danicu Ristovski i svoju 39 godina mlađu devojku Anicu Lazić u novom projektu "Krunska 11". 

Kako bismo proverili tačnost informacije koja se danas pojavila u domaćim medijima, kontaktirali smo izvor koji je bio prisutan na setu. 

Naš sagovornik otkrio je kako je prošla ova nesvakidašnja scena između Danice i Anice, ali i kako su se slagale Lazarova bivša i sadašnja tokom snimanja serije. 

Danica

Foto: ATA Images

 

- U početku su se trudile da im se putevi ni slučajno ne ukrste, ali kako je vreme prolazilo počele su da se ponašaju potpuno normalno, kao sa bilo kojom drugom koleginicom na setu - otkriva izvor za Alo!, i dodaje da privatno nisu prisne, ali su profesionalno pristupile poslu. 

Anica Lazić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Daleko od toga da su ostvarile prisan odnos, ali moglo je da se primeti kako vremenom opada intenzitet netrepeljivosti između njih dve - naveo je dobro obavešteni izvor koji je zadužen da iza kamere sve besprekorno funkcioniše. 

Podsetimo, ogromna bura u javnosti podigla se pre nekoliko meseci kada je u javnost dospela informacija da je Lazar zbog nove devojke Anice izbacio bivšu suprugu Danicu iz serije "Drim tim". 

Danica je tumačila jednu od glavnih ženskih uloga u prvoj sezoni ove serije. Ona je igrala sportskog komentatora Jovanku Kanađanin, čiji je lik u drugoj sezoni zamenjen ulogom druge novinarke, koju tumači Paulina Manov. Lik Jovanke u aktuelnoj sezoni potpuno je izbačen.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading