''MA KAKVE DEČIJE PESMICE'' David Dragojević šokirao kojom muzikom uspavljuje sina Rajana (FOTO) 16:00 Vip 0
''OVAJ ČOVEK JE U RIJALITIJU BIO 64 MESECA'' Svi misle da je u pitanju Lepi Mića - među rekorderima se pojavile i dve žene (FOTO) 16:40 Vip 0
ENA ČOLIĆ PO NAREĐENJU PRODUKCIJE NAPUSTILA BELU KUĆU! Nije krila sreću kad je u drugom delu imanja zatekla ovu ženu (VIDEO) 16:20 Vip 1
KRALJICA DISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI! Ona je noćna mora produkcije - obezbeđenje se naježi kad joj spomenu ime (FOTO) 20:59 Vip 0
"SKRNAVE VAŠU PRAVU LJUBAV LAŽNIM PRIČAMA" Luna Đogani nakon ovih reči zanemela, Osman Karić nikad iskreniji! 09:20 Vip 0
''ISTINA JE NA MOJOJ STRANI'' Prvo oglašavanje Maje Marinković nakon što je optužila Cara za nasilje 16:30 Vip 0
''KANDILA MI MOG, NIŠTA NIJE SLAGALA'' Slovenka u suzama nakon što se saznalo za Filipovo nasilje nad Aleksandrom dok je bila trudna 15:40 Vip 0
RASKRINKANA VELIKA TAJNA ZADRUGE NAKON OSAM GODINA Kija, Sloba i Luna se videli pre ulaska u rijaliti, evo šta je bio dogovor 20:30 Vip 0
''ANĐELA ĐURIČIĆ ĆE POBEDITI'' Prvo oglašavanje izbačenog zadrugara, opleo po parovima u Eliti: ''Mnogo je foliranata'' 19:30 Vip 0
''KAO DA MU JE ANĐELO OTAC'' Anita objavila selfi sa sinom, usledila lavina komentara zbog sličnosti sa Rankovićem (FOTO) 17:45 Vip 1
OPLELA NIKAD JAČE! Grujina sestra oštro o odnosu svog brata sa Mimas: ''Posle Elite, može da bude animir dama...' 19:20 Vip 0
LAŽIRAO JE SUZE U ZADRUZI, BIO SA ZERINOM PA SMUVAO PEVAČICU! Gde je, kako izgleda i čime se danas bavi Bane Čolak: ''Jedan je od boljih'' 18:00 Vip 0
PEVAČICA ZBOG DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NAPUSTILA EMISIJU MOMENTALNO Počela da kašlje, pa tražila prekid programa, a onda je usledilo poniženje 09:40 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
PRODUKCIJA OBAVESTILA UČESNIKE ''ELITE'' DA ULAZI ON! Posle nekoliko minuta pojavio se muškarac kog mnogi zadrugari poznaju (VIDEO) 15:50 Vip 0
VERIO JE LEPOTICU ISPRED DŽAMIJE! Gde je, šta radi i kako danas izgleda Kenan Tahirović iz Zadruge 11:45 Vip 0
"DA NISAM SAMA, DEČKO BI ME OŠIŠAO" Bivša rijaliti učesnica se obrijala do glave, tvrdi da nije imala izbora! 14:00 Vip 0
PREKINUT PROGRAM! Dušica Jakovljević saopštila šok informacije o osumnjičenom za ubistvo! 23:20 Vip 0
BILA JE U ZADRUZI, A ONDA ODJEDNOM NESTALA! Promenila lični opis i ime, ni rođena majka je ne bi prepoznala (FOTO) 23:00 Vip 0
KRV LIJE NA SVE STRANE, JEZIVI PRIZORI! Ovo je najmonstruoznija scena u rijalitiju ikada, od ovih kadrova se ledi krv u žilama! 06:30 Vip 0
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 12. JUL Zastoji i odlaganje planova prati Bika, Raku se dopada zauzeta osoba, Ribe će doživeti razočaranje 05:00 Razonoda 0