NAPALA VODITELJKU, OBEZBEĐENJE JE IZBACILO IZ RIJALITIJA Učesnica potpuno podivljala!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Naime, Irma je bila prijatelj Dalile Dragojević tokom učešća u "Parovima", ali je imala i brutalne ispade, te napade na voditelje, te sukobe sa produkcijom.

Podsetimo se jedne situacije iz vile "Parova" kada je Vesna Vukelić Vendi bila voditelj, tada je Irma napravila skandal, jer ju je voditlejka navodno vređala.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Tada se unosila u lice Vukelićevoj a obezbeđenje je moralo da je izbaci iz vile "Parova" te da je odvede  u izolaciju kako bi se smirila.

Đorđe Tomić objasnio je u emisiji "Upoznajte Parove" da takmičarke Jovana Novakov Šmizla i Irma Serjanić stalno imaju konflikte sa voditeljkom Vesnom Vukelić Vendi. Na to se nadovezao i Nikola Lakić koji je potvrdio tu priču i naveo šta je Irma izjavila za voditeljku "Jutarnje kafice":

- Nabijam opet Vesnu! Znači ona treba da ide u izolaciju sada - citirao je Nikola.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Ona je, kako je i sama priznala više puta vređala Vendi jer kako kaže, ne želi da dozvoli da nju vređaju bez razloga.

- Neće me bre niko vređati ovde. Neće! Ti me nikad nisi vređala! Nikad me nisi uvredila! Neće ni ona! - rekla je Irma prilazeći voditeljki i unoseći joj se u lice.

Potom je voditeljka Anđela Lakićević pravedno odlučila da je vreme da Irma napusti vilu i ode u izolaciju ali je bilo i otimanja od obezbeđenja jer je Irma želela da izgovori sve što misli.

BONUS VIDEO:

CAR ZGROZIO SVE PRIČOM O MAJINOM ABORTUSU A onda se uključio Janjuš i spomenuo bivšu ženu!

Komentari (0)

Loading