NASRNUO NA MILANA MILOŠEVIĆA, A NI MACU NIJE POŠTEDEO Miki Đuričić poznat je po agresivnom karakteru, a evo koliko će ga to koštati!
Kristijana Ćaćić

Poznati pčelar iz Kupinova doveo je život u red pred ulazak u petu i poslednju sezonu rijalitija "Zadruga". 

Miki je postao otac i suprug, a pred ponovno useljavanje u luksuzno zdanje u Šimanovcima dao je obećanje da neće ponavljati iste greške.

NASRNUO NA MILANA MILOŠEVIĆA, A NI MACU NIJE POŠTEDEO Miki Đuričić poznat je po agresivnom karakteru, a evo koliko će ga to koštati!

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- Ja sam se toliko obrukao da ne mogu biti gori, mogu biti samo bolji. Ovaj put idem do kraja. Idem na pobedu - istakao je Đuričić.

Pčelara je javnost upoznala u rijalitiju "Veliki brat" 2006. godine odakle je izašao nakon 15 dana, a samovoljno napuštanje se nastavilo u ovom TV formatu sve dok nije odneo pobedu 2009. godine i osvojio 50.000 evra.

Nasilnu crtu Đuričić je pokazao već u ovom rijalitiju kada je umalo ušao u fizički obračun sa Draganom Marinkovićem Macom, ali sputavanje agresivnog temperamenta nikako mu nije išlo na ruku u narednim takmičenjima.

Na "Farmi" nije dugo izdržao. Priča rediteljke Jelene Golubović ga je toliko isterala iz takta da ju je gađao ciglom koja je, srećom, pala daleko od nje. Vikao je da želi da ode sa imanja jer je rizičan za druge i mogao bi da ih povredi. Jedno jutro je pevaču Marku Vanili brojao zalogaje za doručkom zbog čega ga je on nazvao svinjom. Miki se uvredio i udario ga pesnicom u glavu. Drugi farmeri su sprečili da dođe do većeg okršaja, a Miki se brzo izvinio. Diskvalifikovan je jer je pobegao sa imanja.

U rijalitiju "Maldivi" se sukobio sa Ivanom Gavrilovićem. Osim verbalnog konflikta, pčelar je i fizički nasrnuo na densera zbog čega je produkcija "Hepi" televizije pozvala Hitnu pomoć. Miki je izbačen i potpisao je sporazum o priznanju krivice koji glasi da neće morati da provede šest meseci u zatvoru ukoliko ne učini novo krivično delo u roku od dve godine.

Takmičenje u rijalitiju "Parovi" obeležili su sukobi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Pčelar je udario pesnicom u glavu Željka Stojanovića koji je plesao sa Anđelom Lakićević sa kojom je Miki bio u vezi tokom takmičenja.

Đuričić navike nije promenio ni tokom takmičenja u rijalitiju "Zadruga", pa je milionski auditorijum svedočio brutalnoj tuči između njega i rijaliti-cimera Vladimira Tomovića. Miki je nasrnuo na Crnogorca u Beloj kući, a tuča se nastavila i u dvorištu. Sve se okončalo diskvalifikacijom rijaliti-zvezde iz Kupinova.

Miki je ulazio u fizičke okršaje sa Markom Miljkovićem, Lepim Mićom, Tomom Panićem, Urošem Ćertićem, a sadašnjeg voditelja "Zadruge" Milana Miloševića ošamario je u prvoj sezoni ovog popularnog TV formata.

Agresivni Miki izazvao je gnev javnosti kada je fizički nasrnuo na dve žene. Tadašnju emotivnu partnerku Suzanu Perović je šamarao, a bivšu emotivnu partnerku Nadeždu Biljić je prebio štakom.  Kažnjen kućnim zatvorom, na godinu dana, a prošle godine mu je nakon odsluženja kazne skinuta nanogica.

Da li će pčelar iz Kupinova ispuniti dato obećanje o promeni, ostaje da vidmo, ali i da zbog izložene istorije strepimo da li će mu doći "žuta minuta"... Ono što je sigurno je da će mu kazna biti najmanje 50.000 evra, a da li će izaći iz "Zadruge" kao bogataš ili kao čovek u dugovima, ostaje nam da vidimo.

BONUS VIDEO:

CECIN DEČKO MI JE ROĐAK Ognjen Amidžić priznao da bi voleo da se ona i Bogdan venčaju, bio bih na mladoženjinoj strani

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading