DA LI JE ONA NORMALNA?! Kristijan je davio i onesvestio, a ona sada krivi sebe zbog svega, Kristina izjavom ostavila sve u čudu!
Printscreen

Kristina Spalević je dobila poziv za Rajski vrt, pa je odmah krenula da priča o žurki i njenoj svađi sa Kristijanom Golubovićem.

- Zabolelo me je jer nije reagovao, kako bih ja reagovala, a stalno mi prebacuje za Cara i Čorbu, a ja samo gledam u njega. Tu je nastao haos, bacala sam sto, izvinjavam se. Kajem se, zbog ljudi napolju, i kajem se zbog ove kuće jer sam pokazala nepoštovanje. Sve je akumuliralo, ali ne smatram da sam kriva. Svađali smo se toliko, a onda zaspali zajedno. Ne znam o čemu da razmišljam - govorila je Kristina.

Printscreen

 

- Rekao mi je par stvari, koje ne mogu ni da prevalim preko jezika, ne postoji način da ispeglamo. Provodimo vreme zajedno, ali nekako između nas kao da fali sluha. On se pravi da nije tako. Neću dovoditi sebe više u takvu situaciju - nastavila je Kristina.

- Mina mi uopšte nije kriva, izviniću joj se. Žao mi je, non-stop gledam u zemlju i stidim se - rekla je Kristina.

Društvene mreže su se usijale nakon ove njene ispovesti, a svi komentarišu da li je zadrugarka normalna kada je u svojim godinamam dozvolila da joj se ovo dešava i to javno! 

Kristijan u jeku svađe davio i čupao Kristinu, zadrugarka izgubila svest, skandalozne scene zgrozile i razbesnele javnost u Srbiji! Više o tome OVDE.

v

 

Komentari (1)

Loading
lela

02.06.2021 20:14

Kristina u strahu ne sme da prizna da je Kristian davio.Svi su u strahu,krije cak i Mica Kristijan bahat kriminalac,svakome preti,ucenjuje.Ovo je zabavni program?