OGORČENA NATALIJA IZ "TRIK EF IKSA" Neki pevači imaju svoje novinare!
Alo

Nekada velike zvezde devedesetih Natalija i Sani, poznatiji kao dvojac „Trik FX“, sa smenom muzičkih generacija čini se da su nestali s estradne mape.

Natalija je ekskluzivno za Alo! otkrila da nisu nametljivi kada je njihova karijera u pitanju, da ćute i rade svoj posao onako kako najbolje znaju i da se ne eksponiraju previše jer, kako kaže, mediji nisu zainteresovani za njih.

Natalija i Sani

Foto: Ataimages

 

- Kada nas novinari zovu, mi se rado odazovemo, međutim ja ne volim te nameštene priče da bih po svaku cenu izašla u novinama - započinje Natalija, i dodaje:

- Ne znam šta mi treba da uradimo da bismo bili medijski eksponirani, mi ne možemo da vodimo novinare na svaki naš nastup, da se slikamo, kezimo, da se piše o tome da li sam se ofarbala ili ne. Iskrena da budem, kada to vidim, ne bude mi dobro - tvrdi pevačica i otkriva ko su te osobe koje imaju svoje novinare.

- Sve ove o kojima čitate svakodnevno u novinama, to su one. Te imale koncert ovde, te imale onde - ogorčeno priča Natalija, i dodaje:

- Pa i grupa „Trik FX“ takođe nastupa, pa se to nigde ne pominje. Onda sume koje navodno uzimaju koje se pominju, sve su to budalaštine - revoltirano je izjavila Natalija. Iskoristila je priliku i da pomene sajt za odrasle za koji se spekulisalo da će ga Sani i ona pokrenuti.  

- Ma to su gluposti, nikada to ne bih prihvatila, ja sam stidljiva žena po prirodi. To sam rekla više u šali - kaže ona. 

BONUS VIDEO:

CELA SRBIJA JE BRUJALA O NJEMU, BIO JE NAJVEĆI PRELJUBNIK A evo šta danas radi Sloba Radanović

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading