Miljana Kulić
Foto: Printscreen/Printscreen

Rijaliti učesnici Miljana Kulić i Darjana Radumirovića, odlučili da se prepuste strastima u ranim jutarnjim satima.

Nakon burne noći, gde je Miljana javno zapretila Darijanu kako će fizički nasrnuti na njega, što je naišlo na oštre kritike javnosti.

Miljana i Darijan se trenutno nalaze u kući Odabranih, gde se nalaze jos parova. Oni su zaboravili na sve to i prepustili se strastima.

Njihova intimnost nije prošla neprimećeno, budući da su se svi ostali ukućani našli u neprijatnoj situaciji da prisustvuju ovom događaju, što je mnoge razbesnelo. 

Kulićeva je toliko žestoko skakala po Darijanu da je malo falilo da krevet pukne, a komentari na društvenim mrežama nizali su se kao ludi, jer se javnost zgoržava njenim ponašanjem.

Podsetimo, Marija i Siniša Kulić ne kriju da su razočarani zbog postupka svoje ćerke:

- Nisam protiv veze, nemam ništa protiv toga da se zezaju, druže, pa nek se i poljube, ali više od toga ne i napolju - ni slučajno! To može da bude dok traje rijaliti, posle toga ne. Nije narkoman, nije kockar, ali seje decu po svetu! Sve najgore je pričao o Sneži Kušadasi, izneo sav prljav veš. Kakva god da je... Ja nju mrzim, odvratna mi je zbog sestričine, što je dopustila da ode u hraniteljsku porodicu - zbog toga mi je odvratna, ali kakva god da je, ona ga je uvela, pružila mu šansu da zaradi ono što ne bi mogao napolju. Preko nje je ušao, to treba da poštuje, to važi i za Zolu i za onog skraćenog - izjavila je Marija Kulić juče za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading