Miljana Kulić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Rijaliti učesnica Miljana Kulić izašla je ispred Bele kuće vidno iznervirana jer je primetila osmeh na licu Darijana Radomirovića, njenog novog rijaliti dečka.

Taj osmeh je doživela kao uvredu i podsmevanje, što ju je dodatno razbesnelo i navelo da se udalji od njega.

Međutim, ono što je posebno iznenadilo sve prisutne jeste Miljanina pretnja Darijanu da će ga fizički napasti ako nastavi da je provocira na taj način.

- Nasmejem se nekad, jer si mi preslatka kad si ljuta i mnogo si seksi. Šta da radim, ne smejem ti se u facu da te provociram, nego te pogledam kad si ljuta i preslatka si - rekao je Darjan. 

- Pa i meni je preslatko da ti opalim šamarčinu, kosu mi čupaš - rekla je Miljana. 

- Nisi me do sada nikada udarila, pa nemoj ni sada. Dobro sam se izvukao - rekao je Radomirović. 

- Idem, samo mi daj ruku nešto da vidim - dodao je on. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

- Nema šta da gledaš, ti si već sve pokazao - rekla je Miljana. 

- Šta ima više da te gledam, išamaraću te kao konja - zapretila mu je Kulićeva. 

Svi se pitaju da li će produkcija uticati na nju tako što će je kazniti, a da li će do toga doći ostaje nam da ispratimo i saznamo.

Podsetimo, Marija se juče oglasila nakon što jue Miljana imala vrelu akciju.

- Od zeta nema ništa. Miljana je karta za boravak i planiranje ulaska u narednu sezonu, svakom njenom rijaliti partneru do sad bila. Nemam ništa protiv toga da vreme provode zajedno, ali dalje od toga ne dolazi u obzir. Svi partneri od nje gledaju da izvuku neku korist. Ne mislim da je on loš, ali ne znam zbog čega su odmah ušli u vezu. Možda su želeli da daju do znanja bivšim partnerima da više nisu slobodni. Meni se ne dopada jer iznosi prvljav veš o Sneži, zbog toga smatram da ga ni Miljana ne shvata ozbiljno. On je živeo sa njom i to treba da se poštuje. To iznošenje prljavog veša je za mene strašno, ogavno i odvratno. Ne smatram to trajnim. Seje decu na sve strane i to je strašno. Ima skoro četrdeset godina, a ne zna kome je napravio dete. Ne deluje mi kao da je sasvim zreo za svoje godine - istakla je Marija za Pink.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading