smrt glumci
Foto: Shutterstock/Foto: Ilustracija

Glumac Vinsent Fril preminuo je u 64. godini života, saopštio je njegov agent.

Rođen u Glazgovu, Fril je bio zvezda koja se probila ulogom u kultnom filmu "Nemirni domorodci", gde je tumačio lik Vila, jednog od dva kriminalca koji su postali moderni razbojnici.

Frilova karijera obuhvatala je raznovrsne uloge, ali će ga mnogi pamtiti po njegovoj izuzetnoj interpretaciji u filmu "Nemirni domorodci". Njegova pojava na ekranu ostavila je neizbrisiv trag i doprinela je kultnom statusu ovog ostvarenja. Njegova uloga ostaje zapamćena kao jedna od ključnih tačaka u savremenoj kinematografiji.

Fanovi i bivše kolege odali su počast Vinsentu Frilu, izražavajući svoje šokiranje i tugu zbog gubitka talentovanog glumca. Ronnie McGhie, bivši radio voditelj, istakao je da je Fril ostavio dubok trag kroz svoje brojne uloge, ali će ga posebno pamtiti po ulozi u filmu "Nemirni domorodci". Njegove reči odražavaju duboko poštovanje prema Frilovom doprinosu umetnosti i filmskoj industriji.

Fanovi i bivše kolege danas su odali počast Frilu. Bivši radio voditelj Ronnie McGhie rekao je:

- Potpuno sam ostao šokiran kada sam čuo da je škotski glumac Vinsent Fril preminuo - rekao je on. 

- Bio je u mnogim programima, ali će ga pamtiti po ulozi u filmu Nemirni domorodci. Divan film - dodao je. 

Fril je ostavio neizbrisiv pečat u svetu glume, a njegova uloga u "Nemirnim domorodcima" će zauvek ostati deo filmske baštine. Njegovo nasleđe će živeti kroz njegove izuzetne radove i doprinos filmskoj umetnosti, ostavljajući dubok trag u srcima njegovih fanova i kolega.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading