Kejt Midlton
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Teorije zavere oko princeze Kejt Midlton ne prestaju, a nova koja se pojavila izazvale je brojne reakcije širom sveta.

Naime, kako pišu britanski mediji, Kejt je navodno godinama imala aferu sa pokojnim plemićem Tomasom Kingstonom, koji je pre 17 dana pronađen mrtav.

Ko je Tomas Kingston?

Kingston je studirao istoriju ekonomije, a gotovo dve decenije radio je u oblasti finansija, kao analitičar i direktor firmi koje se bave kapitalom. Nakon diplomiranja bio je deo diplomatske misije u Iraku, a potom je u periodu od 2003. do 2006. radio i u Iračkom institutu za mir.

Tomas Kingston

Foto: Profimedia

 

Kingston je i sam bio deo britanske kraljevske porodice ženidbom sa lejdi Gabrijelom Vindzor, ćerkom princa i princeze Majkl od Kenta i bliskom rođakom kralja Čarlsa II.

Povezivali su ga sa mnogim devojkama, a navodno se tokom 2011. zabavljao i sa Pipom Midlton, rođenom sestrom Kejt Midlton.

kejt midlton

 

 

Tomas je iznanada preminuo krajem februara ove godine, u 45. godini života, a britanski mediji su preneli da je preminuo od "traumatske rane na glavi" i da je u blizini njegovog tela pronađen pištolj, te da sve ukazuje da je reč o samoubistvu, a njegova iznenadna smrt i to u trenutku nestanka Kejt Midlton, dodatno je podgrejala sumnje i pokrenula teorije zavere.

Pre smrti Tomas je ručao sa roditeljima, a digao je ruku na sebe kada je par otišao da se prošeta, javnosti je takođe sumnjiva činjenica i da Vilijam nije prisustvovao Kingstonovoj komemoraciji, premda je juče saopšteno da se princ pojavio na njegovoj privatnoj sahrani.

Podsetimo, priča se i o tome da princ Vilijam navodno već godinama ima aferu sa Rouz Hanburi, markizom od Čolmondelija, inače pripadnom britanskog plemstva i nekadašnjom bliskom prijateljicom Kejt Midlton

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading