čarls
Foto: AP/Foto:AP

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, poslednjih je dana u centru pažnju zbog višemesečnog odsustva iz javnog prostora, što je Ujedinjeno Kraljevstvo opravdalo njenom operacijom abdomena.

Princeza od Velsa našla se u svim svetskim medijima, mnogi su zabrinuti, a otkako je objavljena nespretno fotošopirana fotografija, nove teorije zavere o njenoj sudbini kruže internetom iz minuta u minut. 

Kako bi javnost došla do više informacija, mediji su razgovarali sa ženom koja je godinama, sve do kraja 2023, bila zaposlena na dvoru britanske plemićke porodice i koja zbog ugovora o poverljivosti krije identitet.

Ona je otkrila sve o zategnutim odnosima u Bakingamskoj palati, ali i detalje sukoba supruge princa Vilijama i Kamile, nežnije polovine Kralja Čarlsa III.

ŽESTOKA SVAĐA U KRALJEVSKOJ PORODICI Kejt Midlton skočila na svekrvu, rasulo na dvoru, skandal trese svet!

Tanjug/Ap

 

- Odnosi na dvoru su baš zategnuti. S odlaskom Elizabete sve je u rasulu. Netrpeljivost između Kejt i Kamile je nikad veća. Očima jedna drugu ne mogu da gledaju jer Kamilu Kejt podseća na pokojnu Dajanu. U početku su se pravile da je sve u redu, ali otkako su se ozbiljno posvađale oko kraljičinih dijamanata koji su u porodici vekovima, jedna drugu izbegavaju u širokom luku. 

- Kamila je tada na porodičnom ručku povukla stolnjak sa stola i srušila porodičnu trpezu. Kejt je najviše bila pogođena jer se sve to odigralo pred decom. Skočila je na svoju svekrvu i viknula: "Otkud ti pravo?!". Čarls je samo ustao sa stola i otišao u svoje odaje. Otad se više nisu ni videle. Kralju najteže pada sve to jer ono što je najviše cenio kod majke jeste što je Elizabeta, uprkos svemu, držala porodicu na okupu - rekla je gospođa koja je donedavno bila deo osoblja na dvoru. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Olivera

14.03.2024 20:47

Kamila ima vidnih problema jer je u podsvesti grize savest prema Diani ,zato kad neka lepa dostojanstvena žena na dvoru bude omiljena proradi njena bolest i ponaša se inkorektno i toksično !