Marija
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Marija Šerifović održala je koncert u Švajcarskoj, koji je usled nepredviđenih okolnosti morala na trenutak da prekine. 

Marija se obratila momcima iz publike, kojima je žestoko odbrusila, jer su sve vreme dobacivali. 

Marija

Foto: printscreen/TikTok

 

- Vas četvorica ste toliko nevaspitani, da je to pakao. Neviđeno ste nevaspitani, ja to moram da vam kažem, praštate. Stvarno ste nevaspitani. Ako razumete, ako ne razumete, prevedite im. Uh što sam se iznervirala, j***la bih im mater sad. Ali hajde, nema veze, mladi su. Ne dao mi Bog da mi sin bude takav, ubila bih se odmah. Sad vam praštam, drugi put neću - rekla je Marija.

 

 

Podsetimo, Marija Šerifović nedavno je održala prvi solistički koncert u rodnom Kragujevcu, a tada je otkrila kakve uspomene je vezuju za detinjstvo.

- Ne mogu da ti kažem baš pravu istinu kakve emocije budi, ali imam neke fragmente i to je uglavnom neko rano detinjstvo vezano za taj neki mali stančić od 40ak kvadrata sa jednom od najvažnijih žena u mom životu, a to je moja baka Draginja koja me je očuvala. Te uspomene su najlepše, sve što je dolazilo sa osnovnim i srednjim školama je manje važno jer kako krene škola krenu i problemi. Svoje detinjstvo bih opisala kao zanimljivo, vedro, veselo. Postojala je faza prevremenog odrastanja. Sve u svemu bih rekla da je bilo koliko lepih toliko ružnih stvari iskreno rečeno. Smatram da nisam bila uskraćena ni za šta - rekla je pevačica za "Blic". 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading