Ana Bekuta
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Bivši ministar i predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić je odavno poznat na političkoj sceni Srbije, a nedavno je sve prijatno iznenadio i još jednim talentom.

Naime, posle uspeha s pesmom "Kasno je za kajanje", Ljajić je najavio izlazak nove numere, koja nosi naslov "Hej, dok sam bila tvoja nisam bila svoja".

POZNATI POLITIČAR SPREMA HAOS NA ESTRADI Otkriveno ko piše pesme Ani Bekuti i Halidu Muslimoviću

Alo

 

Svojevremeno je pisao pesme za poznate pevače, na primer za Halida Muslimovića 2016. godine napisao je numeru "Dunjo moja". Tom prilikom je za domaće medije istakao da je to učinio isključivo na prijateljskoj osnovi.

- Samo za njega sam to uradio. Mi smo dugogodišnji prijatelji, slušao sam ga još kao student, bio je veoma popularan tada - rekao je Ljajić.

Napisao je i veliki hit za Anu Bekutu, pesmu "Balada o majci", a koju je Ljajić posvetio svojoj majci.

Bekuta ju je premijerno otpevala u emisiji „Grand specijal“ kod Saše Popovića, a kad je završila sa izvođenjem, briznula je u plač. Popović joj je tada prišao i zagrlio je, a ona je brisala suze i prokomentarisala da pesma ima posebno mesto u njenom srcu.

- Pesmu o majci moraš da otpevaš sa suzom u oku. Pesmu mi je napisao Rasim Ljajić - rekla je tada Bekuta.

Sada će njegovu novu pesmu "Hej, dok sam bila tvoja nisam bila svoja" izvesti Jelena Jakovljević, koja je već sarađivala sa Ljajićem na prethodnom projektu.

Alo!/ Slobodna Bosna

Rasim Ljajić skočio u publiku!

Rasim Ljajić, lider SDPS-a i nekadašnji potpredsednik Vlade, ubedljivu pobedu u Novom Pazaru proslavio je na nesvakidašnji način. Naime, on je skočio u publiku koja ga je na rukama nosila pevajući stranačke pesme.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading