Nela
Foto: Privatna arhiva/Printscreen/Grand

Pevačica Nela Bijanić je zajedno sa, sada već bivšim suprugom stvorila četvorospatnu kuću i hotel, koje je nedavno prepisala sinu Oliveru Mijanoviću.

Iako je svoje nasledstvo već dala jedincu, i dalje glavu reč u kući vodi upravo ona. Tako je sada pokazala svoj raskošni dom i istakla da nije štedela.

– Ja sam osoba koja voli da ugosti, pogotovo kad je moja matična kuća u pitanju. Nisam žalila da otvorim ,,Rojalovu škrinju“ i da za vam sve postavim najbolje moguće. Rojalovo posuđe je pozlaćeno, tako da će biti pretres kada budete izlazili. Neću da govorim o cifri, ali jeste skupo-rekla je pevačica za pozlaćeni escajg kojim njena porodica obeduje.

– Ja sam esteta, volim da kupim lepu stvar i da se svako ko dođe kod mene oseti lepo i da uživa, bar onoliko koliko uživam i ja – izjavila je Nela, pa objasnila kako je do toga došlo:

- Grcala za sve to, ja sam želela da stvorim. Ekstremno sam radila, pevam od svoje petnaeste godine, ali sam bila pametna. Žao mi je što neke kolege dožive 60 ili 70 godina i nemaju svoj stan. Ja bih to ubila! Ne tražim da to bude hala, ali zaradi za sebe - objasnila je Nela za Grand i dodala:

- I moj bivši suprug i ja smo sinu sve prepisali. Naravno, to je sve stečeno dok smo bili u braku. Pa za naše dete smo se borili, prepisan je poklon njemu.

Svojevremeno, mediji su pisali o preljubi za koju je Nela optužila bivšeg supruga.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading