Nela Bijanić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nela Bijanić bila je više od deset godina u braku sa estradnim menadžerom Rajkom Mijanovićem. Međutim, usledio je razvod zbog prevare, a pevačica je sada progovorila o detaljima.

- Ja sebe smatram, kada sam se udala, mislila sam da je to do kraja života. Nisam avanturista, ljubav za jednu noć nikako, kod mene moraš prvo za ručicu, da se maksimalno upoznamo, a intima i sav taj čin se*a. Koliko imam godina, mogu da se pohvalim da sam uvek imala stabilne veze, duge i jake. Ja sam uvek raskidala. Što se tiče braka između mene i Rajka, ja sam rekla to je to, ja sam karakterna osoba, kada kažem sebi ne to je ne. To vučem iz porodice, tako sam vaspitana. Jeste bio šok za mene, malo sam i teže to podnela. Zato što sam bila zatečena, jer sam mislila da mi se to ne može dogoditi - započela je pevačica koja je priznala da je muža uhvatila u prevari:

- Neki izlazak iz moje kuće, imam izraženu intuiciju. Napravila sam malu scenu, da mu dokažem da ne može tako sa mnom. Ja sam rak lav, kod mene je početak i kraj, nema kod mene ovo ono. I te kako znam šta hoću. Sve je to sastavni deo života.

Inače, Nela Bijanić dugogodišnjim napornim radom stekla je hotel i četvorospratnicu koju je prepisala svom nasledniku Oliveru Mijanoviću.

- Ja sam grcala za sve to, ja sam želela da stvorim. Ekstremno sam radila, pevam od svoje petnaeste godine, ali sam bila pametna. Žao mi je što neke kolege dožive 60 ili 70 godina i nemaju svoj stan. Ja bih to ubila! Ne tražim da to bude hala, ali zaradi za sebe - objasnila je Nela.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading