Tina Ivanović
Foto: Privatna arhiva/Instagram

Pre nekoliko dana u Vrnjačkoj Banji preminula je majka pevačice Tine Ivanović. Ona je bila na lečenju, ali nije uspela da se izbori sa bolešću koja ju je mučila.

Pevačica je na Instagramu obavestila sve da je njena majka sahranjena, a bol koja je ostala ne jenjava. Sada se Tina ponovo oglasila i iznela tvrdnje da je njena majka umrla greškom lekara:

- Moja majka je umrla u hotelu, 3. avgusta 2023. godine, dovela sam je 1. avgusta, ne znam ni ko nije vodio računa da li je ona popila lekove koji su bili uredno poređani u kutijicama za jutro, veče i noć!? Dok je bila kod kuće sve je to pila, kad su stigle njene stvari posle smrti, videla sam da dva dana nije popila nijedan lek! Dobila je epi napad i infrakt srca! Za šta onda služi medicinsko osoblje nego da obilazi pacijente i da proveraju da lisu popili terapiju - napisala je Tina na Instagramu. 

Tina Ivanović poslala dirljivu poruku

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Tina je za medije nedavno govorila o svom detinjstvu:

- Ne valja ni sve otkrivati. Detinjstvo nije bilo lako, moram reći da sam se rodila u Kosovskoj Kamenici, pa smo se 1974. godine doselili u selo kod Velike Plane, moja sestra, mama i tata. Tu kreće novi život, kuća i sredina, sve novo. Tata je bio građevinski radnik, a majka sestra i ja smo ostajale kući same. Otac se borio da zaradi novac i koliko toliko da nas odhrani. Kad smo kretali u školu, morali su da se uzimaju krediti da bi se kupovale knjige, garderoba i sve što je potrebno - započela je Tina svoju priču za "Kurir" kroz suze, pa dodala:

- Izvinite što imam knedlu u grlu, ali ne mogu reći da sam živela nesrećno, imali smo dovoljno da pojedemo i popijemo - pričala je popularna pevačica, a tugu nije mogla da sakrije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading