NEĆETE VEROVATI KAKVA JE BOMBETINA MAJKA ANE RAJKOVIĆ: Atributi pršte na sve strane, zaboleće vas glava! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Supruga srpskog reprezenttivca, golmana Predraga Rajkovića oduševila je javnost svojim modnim kombinacijama u Katraru. Ana Rajković važi za jednu od najatraktivnijih žena fudbalera, a uprkos tome što je ranije imala velike ljubavi i veze, njeno srce ukrao je Predrag.

Međutim, malo ko zna kako izgleda Anina mama, a oni znaju, oduševljeni su njenim mladolikim izgledom.

Foto: Printscreen Instagram

 

Nela Cakić bavi se uzgojem pomeranaca, dok je na Instagramu prava zvezda, budući da je prati više pet hiljada ljudi. Osim preslatkih kučića koje Nela dodaje, javnost je oduševljena i njenim modnim kombinacijama koje su uvek u skladu sa trendovima.

Mnogi komentarišu da su Nela i Ana kao setsre, budući da Nela dosta mlađe izgleda. Sudeći prema njenom zanosnom izgledu, čini se da dosta ulaže u negu, te da ništa ne dolazi samo od sebe.

Ana neretko ističe koliko je ponosna na svoju majku, te da je nakon što se i sama ostvarila u majčinskoj ulozi, najbolje shvata šta to znači i koliko je ta uloga odgovorna.

Foto: Printscreen Instagram

 

"Moja majka je bila samohrana i jako sam ponosna na nju. Otkada sam postala majka svoje dece, znam koliko je to teško i verujte mi da se sve u životu isplati i da pravda uvek dođe po svoje. Svaka samohrana majka je duplo jača od svake majke jer ulaže velike napore da njenoj deci ništa ne nedostaje", rekla je Ana jednom prilikom za domaće medije.

Inače, njih dve imaju jako blizak odnos, te neretko dodaju zajedničke fotografije na društvene mreže.

Kruna Aninog i Predragovog braka su sinovi, Relja i Tadija, dok je Nela ponosna baka koja redovno deli fotografije sa svojim unucima.

LEPA LUKIĆ PROGOVORILA O ŠVALERIMA: Rešila da konačno sve prizna, a evo šta voli da radi!

Komentari (2)

Loading
VT

06.12.2022 09:02

Auuu i ona neka ljadro samo matora ljadro. Uzas. Eto kakva majka takva i cerka. Ne pada iver daleko od klade.

Evo povraćam

06.12.2022 16:43

Dve nakaradne, plasti čne uličarke. Kao prostitutke iz neke zabiti. Pregadno.