ZAVELA JE PETRA STRUGARA, VOLELA MIKIJA ĐURIČIĆA: Vodila je rijaliti, a onda ODJEDNOM NESTALA - evo kako danas izgleda Anđela Lakićević!
Printscreen

Anđela Lakićević je po profesiji glumica, ali se na javnoj sceni progurala učešćem u rijalitiju "Parovi", a zatim i kao voditeljka ovog rijalitija.

Odluka da uđe u rijaliti koštala ju je angažmana u pozorište, odnosno čim je ušla dobila je otkaz iz svih predstava. U rijalitiju se zaljubila u Mikija Đuričića, pčelara, dok je njena ljubav pre rijalitija bio Petar Strugar, kolega iz klase s Akademije glume na Cetinju sa kojim je bila u vezi dve i po godine.

Inače, voditeljka je često bila na meti negativnih kritika i komentara zbog svog odlučnog stava i iskrenosti, međutim, ona se nikada nije obazirala na slične situacije.

Mnogi komentarišu da je Anđela, pre svega odlična glumica, i da je šteta što je „daske koje život znače“ zamenila voditeljskim poslom.

O njenom ljubavnom životu u poslednje vreme malo se zna, a mnogi komentarišu da je u medijskoj ilegali, obzirom da je trenutno ne viđamo često na malim ekranima.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading