NISAM JE TUKAO, PALA JE NA PLOČICE Bestidna odbrana nasilnika koji je prebio sestru poznate tiktokerke Uki Q
Printscreen

Damjan H. (23), kome je preksinoć određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da je pretukao suprugu Saru H. (19) u njihovom stanu u Beogradu, kako domaći mediji nezvanično saznaju, na saslušanju je izjavio "da nije tukao ženu'', već da ju je samo ''odgurnuo". Prema rečima izvora, osumnjičeni je delimično priznao krivicu za nasilje u porodici.

- Žena me je provocirala, posvađali smo se. Uhvatio sam je rukom za vrat, gurnuo sam je i ona je pala i udarila glavom o pločice - navodno je izjavio na saslušanju u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu Damjan H.

NISAM JE TUKAO, PALA JE NA PLOČICE Bestidna odbrana nasilnika koji je prebio sestru poznate tiktokerke Uki Q

Foto: Printscreen/instagram

 

On je potom naveo i "da je Sara, takođe, njega udarila".

- Ne sećam se šta se sve tačno izdešavalo, ali znam da je nisam tukao - navodno je izjavio u svoju odbranu.

Promenili bravuNije mogla da uzme stvari za bebu Nakon što je puštena iz bolnice, Sara H. pokušala je da uđe u stan u kom je živela s mužem, ali ju je tu zatekao šok.

- Sara je trebalo da uzme sve svoje stvari iz stana u kom su zajedno živeli, ali su gospoda zamenila bravu i ne možemo da dođemo do bebinih, ni Sarinih stvari. Iako su, koliko znamo, dobili nalog za iseljenje i zabranu prilaska - napisala je Una Kablar na Instagramu.

NISAM JE TUKAO, PALA JE NA PLOČICE Bestidna odbrana nasilnika koji je prebio sestru poznate tiktokerke Uki Q

Foto: Alo/ilustracija

 

Sara H. rođena je sestra poznate tiktokerke Une Kablar, poznate kao Uki Q. Una je iskoristila svoj uticaj na društvenim mrežama i podelila priču o jezivom nasilju koje je njena sestra doživela. Ona je objavila i niz fotografija na kojima se vidi da Sara ima podlive po licu, vratu, rukama, kao i masnicu ispod oka.

- Malo je verovatno da su ovakve povrede nastale samo jednim odgurivanjem. Tokom istrage biće naloženo veštačenje povreda i načina na koji su one mogle da nastanu - objašnjava izvor iz istrage i dodaje da će Sara H. biti među prvim saslušanim svedocima u istrazi protiv svog muža.

VEOMA SAM NEPOVERLJIVA Vanja Mijatović iznenadila sve priznanjem, ovako je proveravala muža

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading