BORILA SE ZA ŽIVOT! Prvo oglašavanje majke Uki Q nakon što joj je ćerka pretučena
Printscreen

Majka Sare Hadžić, sestre jutjuberke Uki Q, oglasila se nakon što joj je ćerka pretučena.

Dijana Marinković je priznala da nije mogla ni da sanja da je njen zet sposoban da napadne ženu koja se porodila pre samo dva meseca.

- Ćerka mi se, hvala bogu, oporavlja. Uznemirena je, teško guta od otoka, ne seća se svega što se dogodilo. Ovako nešto nismo očekivali, nismo se nadali. Damjan je delovao kao dobar i fin mladić, ozbiljniji od svoje generacije, stalno je postio i često je išao u crkvu, a ispostavilo se da je monstrum - kaže Dijana Marinković i nastavlja:

Printscreen

 

- Kada je sinoć napao moje dete, 15 minuta ju je davio, lupao joj glavom u pločice, ona se onesvešćivala, bukvalno se borila za život. Na kraju ju je osvestio i rekao da će je voditi u bolnicu. Hteo je da bebu ostave kod kuće, ali ju je Sara zgrabila i povela, a Damjan ih je ostavio u bolnici i pobegao u mrak dok nisu došli njegovi roditelji - navodi majka i objašnjava da su ćerke i beba sada kod nje i da su oni izuzetno složna i velika porodica koja će ovo prebroditi.

Dijana ističe da ćerka i zet ranije nisu imali ni približne nesuglasice.

- Oni se jesu svađali zbog njegove mame, ona im se dosta mešala u brak. Da sam ikada pomislila da mom detetu nešto fali, da se dešava, pa zaštitila bih je! Sara je znala da od nas uvek ima podršku, da može sve da kaže i da ima gde da se vrati.

Foto: Printscreen/instagram

 

Kada su u bolnicu došli roditelji Dijaninog zeta, oni su, kako tvrdi, počeli da brane sina

- Otac je ponavljao da je ponosan na njega i da će biti još ponosniji, što je zvučalo kao pretnja. Majka je vikala da njen sin nikada ne bi tako postupio. Na kraju je izgovorila da je moja ćerka kriva i da "ko zna šta je ona rekla". Odgovorila sam joj da se uvek mogu razvesti, ne moraju da se tuku.

- Želim da apelujem na druge žene da prijave nasilje, da se nijednoj porodici ne dogodi ovo što je nama.

Danijela Marinković kaže da je porodica njenog zeta imućna, ali da Sara i Damjan nisu živeli u zajednici sa roditeljima.

- Oni imaju privatni biznis koji im je ostao još od dede, pa su njih dvoje sa bebom živeli u apartmanu iznad privatnog prostora. Tu se nasilje i dogodilo - kaže Dijana za  Blic.

KLIJENTIMA NAPLATIM SAT, ALI IH ISCEDIM ZA 15 MINUTA Elektra Elit ekskluzivno za Alo! otkrila detalje o elitnoj prostituciji

Komentari (0)

Loading