SADA JE SVE MNOGO JASNIJE! Konačno otkriveno zbog čega se Severina svađala i tukla sa sestrom
Foto: Alo ilustracija

U Požeškoj ulici u Splitu, gde stanuje majka Severine Vučković, odigrala se prava drama, kada se pevačica žestoko sukobila sa sestrom.

Naime, između sestre Vučković došlo je i do fizičkog okršaja, a komšije su sada otkrile detalje skandala.

Samo sam uspeo da saznam da se svađaju oko imovine. Ova je optuživala Seve da joj da ono što je njeno. Onda je jedan taksi stao ispred zgrade i iz njega je izletila neka plavuša. Utrčala je u stan i brzo izletela sa pevačicom. Onda su uskočile u Sevin auto i odvezle se. Nakon toga je sestra nastavila još jače da zapomaže i zvoni na sva vrata. Drala se da će iskrvariti, a rekli su mi da je imala samo neku bezveznu malu ranu na ruci. To je trajalo punih 45 minuta. Onda je legla ispred i stenjala da joj treba nekakva pumpica. Nekoliko stanara se okupilo oko nje, a došla je i gospođa Ana. Govorila je ćerki da ne prvi scene pred svima i da je ne sramoti. Ova je samo ležala kao mrtvo telo, sve dok nije došla hitna i odvela je - govori komšija.

Podsetimo, poznato je da je Severina u sukobu sa svojom drugom sestrom koja je u više navrata izjavljivala strašne stvari za Srbe, iako nije u pravu. A veoma je bitna i ta činjenica da Severina nikada u javnosti nije blatila nikoga od svoje uže rodbine.

RAZBILA JOJ TELEFON I POKIDALA OGRLICU SA VRATA! Isplivali detalji tuče Severine Vučković i njene sestre, porodični skandal dobija novi epilog

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading