VOJAŽ SMUVAO ĆERKU HARISA DŽINOVIĆA? Poljupci pljušte na sve strane, evo gde njih dvoje provode vreme (FOTO)
Printscreen

Mihajlo Veruović Vojaž već nekoliko meseci uživa u vezi s Đinom, ćerkom Harisa i Meline Džinović.

Po svemu sudeći, on je definitivno preboleo svoju bivši devojku Anđelu Ignjatović Breskvicu, ali iako je Đina nedavno istakla da su ona i Vojaž kao "bata i seka" i da već ima dečka, očigledno nije tako.

Foto: Printscreen/instagram

 

Da su njih dvoje u ljubavnoj vezi, potvrdio je Kurir koji je uhvatio golupčiće na romantičnoj večeri u jednom restoranu na Gardošu.

Kako navodi  izvor s lica mesta, Mihajlo i Đina su sve vreme bili izuzetno bliski, a da je njihov odnos više nego prijateljski, videlo se po tome što su prvo šetali zagrljeni po Zemunu, a u jednom trenutku su se prepustili i strastima i sočnim poljupcima, i to dok su gledali jato labudova u reci.

- Svima koji su se te noći zatekli na Gardošu bilo je jasno da su njih dvoje u vezi, daleko je to od prijateljstva. Posle romantične šetnje oni su, držeći se za ruke, došli u restoran. Sedeli su jedno pored drugog, često su se grlili, a u jednom trenutku pao je i poljubac. Bili su baš opušteni, jer je lokal bio skoro prazan. Posle večere, zagrljeni su otišli, sve vreme se smeškajući jedan drugom - završava izvor.

 

Foto: Printscreen/instagram

 

NJENE REČI KIDAJU DUŠU Zorana napisala pismo pokojnom Šijanu: Opet postaješ deda, jedino ti nisi tu

 

Komentari (0)

Loading