OGORČENA JE I U STRAHU DA NE IZGUBI SLOBODU Oglasila se Jovana Jeremić ekskluzivno za Alo! nakon davanja izjave Maje Marinković
Foto: Alo.rs

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je izašla javno sa navodima da joj preti čovek koji se predstavlja kao deo klana Veljka Beluvuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, i to sve zbog njenog stava prema rijaliti učesnici Maji Marinković.

Jovana je 29. jula u policiji ispričala svoja saznanja o jezivim porukama koje je dobila, a danas je tim povodom u policiji bila i Maja. U vezi sa tim oglasila se Jovana Jeremić ekskluzivno za Alo!.

Foto: Printscreen Pink TV

 

- Majine izjave ne komentarisem jer joj ne dajem publicitet. Daće joj organi reda i pravde. Dovoljno. Znam da je uzrujana zbog toga sto je došao momenat da se svako ko radi lose privede poznaniku prava, ali Srbija je odavno prestala biti mafijaška država. Niko više ne može da mafija u Srbiji nekažnjeno - rekla je Jovana ekskluzivno za Alo! pa dodala: 

- Sve njene izjave sada su izjave u panici, bunilu i zasnovane na ogorčenosti i strahu da ne izgubi slobodu. Ništa nije argumentovano - završila je Jeremićeva.

SPEKTAKL ZA KRAJ Dara Bubamara pred više hiljada ljudi zatvorila ''Gročanske svečanosti'', a tek da vidite u čemu se pojavila na bini

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Dragi

03.08.2022 14:59

Ne mešaj se u svačiji život i živećeš mirno

Trgovac

03.08.2022 16:37

Cela te Srbija moli da se preseliš na Novi Zeland i ostaneš tamo....... jer nema gde dalje!