TO JE BIO TRENUTAK SLABOSTI! Sara Jo progovorila o problemima sa kojima nije mogla sama da se izbori i odlasku kod psihologa
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Sara Jo je posle talenat šou programa Prvi glas Srbije, polako ali sigurno ulazila u svet estrade.

Za mesto u svetu muzike je bilo teško izboriti se, razne prepreke, komentari su je sputavali, a pevačica je bez ikakvog ustručavanja priznala da je imala potrebu i da priča sa stručnim osobljem. 

Pročitajte još: Možete li da PREPOZNATE glumce sa FOTOGRAFIJE? Ona je NAJPLAĆENIJA na svetu, a zbog njih dvojice ŽENAMA ispada VILICA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

To je kako kaže, bio trenutak slabosti, ali ono što je morala da uradi.

Zauvek ću biti zahvalna prijateljima koji su mi pomogli da prevaziđem svoje barijere, strahove i da se prepustim tako važnom koraku. Sve češće se priča o mentalnom zdravlju, ali se takođe često to predstavlja na potpuno pogrešan način, zastrašujuće i apstraktno. Iako sam dosta čitala o ovoj temi, i ja sam pred sam odlazak kod psihologa (svesno ili nesvesno) doživela to kao znak slabosti. Iz ove tačke gledišta shvatam da je to zapravo pokazatelj unutrašnje snage, želje i volje da se trgnete, da ne životarite i da se suočite sa raznim izazovima i preprekama- objasnila je Sara.

Kao javna ličnost izložena je i negativnim komentarima, koji nikako nisu zanemarljivi, a pevačica je otkrila kako se nosi sa time. 

Bude mi žao kada čujem neke kolege tvrde da ih to više ne pogađa i da su se navikli na to. Smatrm da niko ne može da ostane imun na takvu pojavu, koju je bolje definistai kao digitalno nasilje, što ne umanjuje njegovu ozbiljnost ako je digitalno. U pitanju je vrlo kompleksan fenomen, o kome treba da se priča, pogotovo zbog mlađih generacija - kazala je Sara.

MAJA BEROVIĆ SPREMILA IZNENAĐENJE! Šest meseci posle porođaja vraća se na scenu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading