SPEKTAKL KOJI ĆE SE DUGO PREPRIČAVATI Ceca Ražnatović i Saša Matić oborili rekord u Banjaluci (FOTO)
Banja Luka vikend festival

Dve mužičke zvezde napravili su sinoć atmosferu za pamćenje, a uz sve to oborili rekord posećenosti. Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Matić održali su zajednički koncert na “Vikend festivalu” koji se održao u Banja Luci.

Više od 12.000 ljudi prisustvovalo je ovom mužičkom spektaklu, čime je oboren rekord od prethodnih godina. 

Banja Luka vikend festival

 

Ovo spektakularno koncertno veče otvorio je Saša Matić numerom „Prejako“, a otpevao je i svoje stare hitove poput „Ruzmarin“, „Neke ptice nikad ne lete“.

Matić je odao poštu Tomi Zdravkoviću, Predragu Živkoviću Tozovcu i Džeju Ramadanovskom, pevajući njihove pesme.

Banja Luka vikend festival

 

Nakon koncerta Saša je davao izjave medijima, gde je rekao da voli da dolazi u Banja luku i da se raduje večerašnjem nastupu na Kastelu, te da će biti dobar kao i prošli put.

Osvrćući se na to da je upravo objavio novi album pod nazivom "Dva života", uz osmeh je rekao da je veoma uzbuđen zbog uspeha albuma.

- Reakcija publike je odlična. Mislio sam da ljudima treba malo veze između krvi i nove muzike -  zaključio je Matić koji je dodao da je koncert organizovan u saradnji sa Telekomom Srbije. 

Odmah nakon Saše na scenu je izašla Ceca i otvorila koncert numerom „Beograd“, a na oduševljenje Banjalučana nastavila je sa pesmama „Šta ti je u venama“, „Nagovori“.

Publika je Cecu pozdravila gromoglasnim aplauzom i skandiranjem “Ceco mi te volimo”, a muzička zvezda je poručila:

- Radujem se što se družimo večeras, vidim da je Saša napravio odlučnu atmosferu, a nama ostaje da nastavimo u istom ritmu. Verujem da će mnogima ovo biti veče za pamćenje - poručila je Ceca, a nakon toga zapevala hit “Kukavica”.

Ceca će večeras nastupiti u najvećoj diskoteci na otvorenom na Balkanu, Top Hill gde će otvoriti letnju sezonu.

CECA NAPRAVILA HAOS U BANJALUCI Pevačica oduvala stajlingom, snimak sa koncerta sve oduševio

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading