JA MORAM JOCI JAVNO DA SE IZVINIM! Marija Mikić uputila ove reči svom vereniku, a za sebe je izjavila ovo!
Foto: Printscreen/instagram

Marija Mikić poslednjih godina privlači sve veću pažnju javnosti. Sada se našla u žiži interesovanja zbog učešća na festivalu "Pesma za Evroviziju '22", ali i otkrića da je trudna, te da čeka prvo dete sa verenikom Jovanom.

Zbog svega što se desilo, ekipa 24sedam odlučila je da poseti pevačicu u njenom domu, gde nas je rado ugostila i govorila na sve aktuelne teme.

- Čekala sam da prođe "Pesma za Evroviziju '22" jer nam je to, iako nisam mislila da hoće, postao prioritet i još se nisam oporavila od svega. Ali sada kada je gotovo, obična sam trudnica! Čekamo ormane, da malo to preslažem, da prostor uredimo da bude sve lepo za bebu i tako - kaže Marija na početku razgovora sa nama i otkriva nam da li su joj slegli utisci.

- Nisam želela da budu pitanja o trudnoći. I da me neko gleda na TV-u i da zna da sam trudna, pa ja recimo napravim grešku i da kažu "A dobro, ona je trudna". Htela sam da me dožive kao takmičara. Ispalo je tako, nije trebalo. Kad se osvrnem iz ovog ugla, šta sam sve prošla u trudnoći, to mi je najmanji problem - rekla je Marija.

JA MORAM JOCI JAVNO DA SE IZVINIM! Marija Mikić uputila ove reči svom vereniku, a za sebe je izjavila ovo!

Foto: Printscreen/instagram

 

Vereniku je htela da se javno izvini:

Promene u trudnoći su katastrofa. Ja moram Joci javno da se izvinim. Jer ti ništa ne primećuješ, misliš da si u pravu, a u stvari si izdrndana trudnica. Jednom sam plakala i pola dana nisam razgovarala sa njim jer mi 45 minuta nije napisao da me voli. I u sledećem trenutku se ja oduševljavam mačkom. On me snima i kaže "Bože sačuvaj". Pa je krenula svađa što ne možemo mačku da dovedemo kući (smeh). Stvarno je ovo drugo stanje, sve što osećam ružno mi je 100 puta više, a lepše mi je 200 puta više - zaključuje pevačica.

OGLASILA SE ALEKSANDRA BURSAĆ! Ona će otpevati hit koji je bio namenjen njenoj koleginici, da li će to otvoriti nove estradne ratove

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading