SNEŽANA PROLILA GORKE SUZE ZBOG BORJANA: Crnilo od šminke mi se slivalo niz lice, u ludilu i stresu sam počupala kosu!
Foto: Printscreen/instagram

Supruga golmana Crvene zvezde Milana Borjana, Snežana Borjan neretko na društvenoj mreži Instagram objavi nešto što privuče veliku pažnju njenih pratilaca, ali i javnosti.

Ona je sada objavila fotografiju ispod koje je do detalja opisala kako ju je Borjan rasplakao samo par sati pred venčanje i ko joj je pomogao u tim momentima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Naime, Snežana je postavila fotografiju sa najboljim prijateljem kome se zahvalila na pomoći u tim momentima.

- Moram da napišem jednu anegdotu o mom najboljem prijatelju. Na dan moje svadbe ulazim u hotel, par sati pred venčanje, a moj iskreni muž me pogleda i kaže: frizura i šminka su ti užasne, izgledaš kao nema baba. Da, verovali ili ne, to mi govori na dan svadbe, tri sata pred venčanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

- Za pet minuta crnilo od šminke mi se slivalo niz celo moje lice od suza a punđu sam počupala. Ovaj čovek je uspeo da me smiri, našminka prelepo i od tih počupanoh ekstenzija napravi predivne lokne. Kako je u tom ludilu i stresu to uspeo ne znam a mislim da ne zna ni on sada posle šest godina. Pa zamislite koliko ga volim - stoji u objavi Snežane Borjan.

NATAŠA PRIZNALA I ZAPREPASTILA SVE! Pevačica ima ozbiljne probleme, sve se dešava u polusvesnom stanju, evo o čemu je reč!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading